Yrityksille

Lähestyykö yrityksessänne hetki, jolloin muistatte asiakkaitanne, yhteistyökumppaneitanne tai henkilökuntaanne lahjalla?

Suklaatila on Ylöjärven maaseudulla Suojärven tilalla toimiva käsityöläisyritys. Valmistamme suklaasta herkullisia levyjä ja konvehteja sekä erilaisia tilaustöitä. Yrittäjinä toimivat Katja ja Tomi Järvenpää.

Työskentelemme tiiviisti toisten kaltaistemme perheyritysten kanssa, minkä ansiosta pystymme toteuttamaan useista tuotteista muodostuvia herkkulahjakokonaisuuksia näyttävästi pakattuina. Me valmistamme pienissä erissä, yksilöllisesti, omin käsin. Annamme lahjallesi edellytykset erottua joukosta.

Saat meiltä käsin tehdyt suklaat myös yrityksenne omalla pakkauspainatuksella. Personoitu suklaaherkku sopii erinomaisesti muun muassa liikelahjaksi joko sellaisenaan tai osana lahjakokonaisuutta sekä monipuolisesti erilaisissa asiakaskohtaamisissa. Ole yhteydessä, palvelemme ilomielin!

Tutustu liikelahjatarjoomaamme verkkokaupassamme.

Haluaisitko meidän valmistavan suklaan omalla pakkauksellasi?

Liitytkö paraatiin ja ryhdyt suklaaherkkujemme jälleenmyyjäksi?

Voimmeko auttaa sinua?
tomi.jarvenpaa@suklaatila.fi
+358 50 345 0360

 

Vastaamme numerossa 050 345 0360 myös asiakkaidemme WhatsApp-viesteihin. Voit kysyä pikaisesti mitä vain silloin, kun se sinullle parhaiten sopii. Voit jättää myös soittopyynnön. WhatsApp-viestit viestit ovat ilmaisia. Tarvittava sovellus löytyy puhelimesi sovelluskaupasta.