Työ- ja harjoittelupaikat

Oona Pätäri tetissä 2015Vakituisen henkilöstömme tueksi tarvitsemme säännöllisesti vuosittain lisätyövoimaa syksystä jouluun saakka. Tärkeät kiireapulaisemme työllistyvät pääasiassa tuotteiden ja lahjasettien pakkaustehtäviin.

Työaikoja voimme tarvittaessa sopia joustavasti, minkä ansiosta kiireapulaistyö Suklaatilalla sopii myös opiskelijoille. Kiireapulaisen työsopimus on pääsääntöisesti töihin kutsuttaessa -mallinen. Matkoja helpottaa, jos työntekijällä on auto käytettävissään.

Tarkkuus ja huolellisuus ovat kiireapulaisemme tärkeimpiä taitoja. Pakkaustyö sinänsä on nopeasti opittavissa. Kiireapulainen työskentelee elintarvikehuoneistossa.

Meiltä voi hakea myös opintoihin liittyvää työharjoittelupaikkaa. Toivotamme lisäksi koululaiset tervetulleiksi TET-jaksoille Suklaatilalle.

Pienessä perheyrityksessä on aina vauhti päällä ja jokaisen työ on merkityksellistä. Kun tulet meille töihin – vaikka vain hetkeksikin – olet osa porukkaa.

 

Hakeminen

Kerro itsestäsi alla olevalla lomakkeella. Täytä lomake myös opiskeluihin liittyvää harjoittelupaikkaa tai TET-paikkaa hakiessasi ja ilmoita toivomasi työjakson ajankohta. Vastaamme jokaiseen lomakkeen kautta jätettyyn hakemukseen vähintään sähköpostitse. Työ-, harjoittelu- ja TET-paikkoja ei ole jatkuvasti tarjolla.

Ja vielä se tärkein ohje hakemuksen tekoon: ole oma itsesi, sillä sellaisena me sinut haluamme.

Työ-/harjoittelupaikkahakemus