Tapahtumat

Markkinafröökynä Kirsi

Suklaatila myynti-, esittely- ja maistatuspisteineen liikkuu ympäri vuoden erilaisissa tapahtumissa.

 

2017

Syyskuu

9.9. Ahlmanin lauantaitori klo 10-13, Hallilantie 24.

Lähiruokatori on osa Parasta pöytään Pirkanmaalta -hanketta ja järjestetään Ahlmanilla.

16.9. Lähiruokasafari, Suklaatila avoinna klo 10-17

Lähiruokasafari kutsuu pirkanmaalaisia samoamaan lähiruoan alkulähteille, tutustumaan tiloihin ja tuottajiin, ja katsomaan mitä kaikkea hyvää läheltä löytyy. Tilat ja tuottajat avaavat porttinsa kävijöille ja järjestävät monenlaista mukavaa ohjelmaa, maisteltavaa ja kokeiltavaa. Safaria vietetään tänä vuonna yhdessä valtakunnallisen Osta tilalta! -päivän kanssa.

16.9. Valtakunnallinen Osta tilalta -päivä, Suklaatila avoinna klo 10-17

Osta tilalta! -päivänä juhlistamme tuottajia ja kotimaista ruoantuotantoa ympäri Suomea. Päivän aikana koet elämyksiä, pääset tutustumaan lähiseutusi maatiloihin sekä ruoantuottajiin, ja samalla voit ostaa tuoreita raaka-aineita suoraan tuottajalta. Moni tuottaja tarjoaa raaka-aineita kuluttajille ympäri vuoden, joten tarkista lähitilojen avoimet ovet ja aukiolot tilaesittelyistä. Lisätietoja.

 

Marraskuu

17.-19.11. Suomen Kädentaidot, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Euroopan suurin käsityöalan messutapahtuma vaalii koko pitkän viikonlopun kotimaista osaamista. Käsityöala kokoontuu vuosittain näin laajasti vain Tampereen tapahtumaan, joka tuo marraskuun keskelle kaivattua valoa ja iloa. Suklaatilan löydät E-hallista osostolta numero 813.

 

2018

Huhtikuu

21.-22.4.

Wemmi-kevätmarkkinat jatkavat syksyn Ween maan wiljaa -tapahtuman perinteitä. Keväällä nostetaan esille erityisesti lähiruoka ja luomu sekä kotimaiset käsityöt. Samalla tarjotaan vinkkejä esimerkiksi kevään ja kesän juhlien tarjoiluihin ja lahjoihin. Wemmi-kevätmarkkinat järjestetään lähes kokonaan sisätiloissa Jyväskylän Paviljongissa. Seuraavat kevätmarkkinat järjestetään la-su 21.–22.4.2018. Lisätietoja.

 

Tapahtumanjärjestäjä:
Olisiko Suklaatila toivottu vieras järjestämillenne messuille tai markkinoille?
Ota yhteyttä: tomi.jarvenpaa@suklaatila.fi