Tapahtumakalenteri päivittyy

Suklaatilan myynti-, esittely- ja maistatuspiste jalkautuu tänä vuonnakin tapahtumiin Pirkanmaalla. Tapahtumakalenteri löytyy täältä.

Tapahtumakalenterimme on päivittynyt kevään osalta. Tässä kuussa tapaat meidät Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa Supermessuilla, joille osallistumme kahdella osastopaikalla. Puutarhamessujen delipuolelta paikalta A1246 löytyy oma osastomme, ja lisäksi olemme matkailumessujen puolella Vihreän Sydämen yhteisosastolla. Tuotemyynti keskittyy Puutarhamessujen puolelle, kotimaanmatkailulle varatusta hallista löydät meidät vain perjantaina.

Toukokuussa vierailemme Ideaparkissa Lempäälässä, Ylöjärven Markkinoilla sekä Messut Nokialla -tapahtumassa. Myös kesälle on pari tapahtumaa varmistunut. Tapahtumakalenterimme löydät täältä.

Vaikket messuille ja markkinoille ennättäisikään, tuotteemme ovat saatavilla kaikkialle Suomeen. Mikäli omalla paikkakunnallasi ei toimi jälleenmyyjäämme, hyvät – myös kaikki kustomoitavat suklaatuotteet – ovat helposti tilattavissa omasta kaupastamme. Toimitamme kaikkialle Suomeen.

Kurkista ostopaikat täältä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Vaadittavat kentät *

Voit käyttää näitä HTML -avainsanoja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>