Sano se suklaalla!

 

Valmistamme käsin tehdyt suklaamme myös asiakkaamme omalla pakkauspainatuksella. Personoidusta suklaaherkusta on moneksi!

  • Kiitossuklaa asiakkaille, henkilöstölle ja yhteistyökumppaneille
  • Herkullinen myyntituote elämyskohteille ja varainhankintaan
  • Maistuvainen apulainen brändi- ja tapahtumamarkkinointiin

Alkupala herättää ruokahalun. ”Sulaa Nobelia” -suklaa antaa maistiaiset Sillanpää-oopperasta. Merkityksellinen viestintä ja markkinointi ei ole mautonta.

Vilja Pylsy, Sillanpää-oopperan toiminnanjohtaja, tuottaja ja tiedottaja, www.fesillanpaa.com


Teetimme Pirkanmaan Osuuskaupalle uniikkeja suklaalevyjä asiakkaidemme huomioimiseksi vuosina 2015 ja 2016. Suklaat eivät tulleet myyntiin ollenkaan vaan niitä annettiin asiakkaille myymälöissämme ja ravintoloissamme tilanteissa, joissa halusimme erityisesti kiittää heitä. Yhteistyö Suklaatilan kanssa sujui todella hienosti. Saimme valita oman herkullisen ja uniikin maun suklaisiin. Suunnittelimme itse suklaille pakkaukset, joissa saimme viestittyä meille tärkeitä asioita – pakkaushan on mainio media. Suklaista tuli pelkästään hyvää palautetta niin asiakkailta kuin henkilökunnalta, jotka saivat ilahduttaa asiakkaitamme. Meille paikallinen pirkanmaalainen ruokatuotanto on sydämen asia. Kiitos Suklaatilalle sujuvasta ja hyvän jälkimaun jättäneestä yhteistyöstä!

Suvi Sillvan, suunnittelupäällikkö, Pirkanmaan Osuuskauppa, www.s-kanava.fi/pirkanmaa


Yksilöllisesti toteutettujen suklaiden minimitilaus on 100 tuotetta. Jos tarpeesi on 100-500 kappaletta, kurkista tarjontamme verkkokaupastamme. Kauttamme järjestyy halutessasi myös pakkauksen graafinen suunnittelu.

Tutustu myös joustavaan toteutusmalliimme suuremmissa suklaatarpeissa. Täytä alla oleva yhteystietolomake – myyntimme on sinuun yhteydessä.


Oma myyntituote

Valmistamme personoituja suklaita myös pitkäaikaisempaa käyttöä varten esimerkiksi myyntituotteiksi. Toteutusmallimme on joustava eikä sido suuriin tilauseriin tai kertatoimituksiin. Mikäli arvioit pitkän aikavälin tarpeeksesi yli 500 suklaalevyä tai muuta suklaatuotetta, täytä alla oleva yhteystietolomake. Myyntimme on sinuun yhteydessä, ja etsimme yhdessä parhaiten soveltuvan vaihtoehdon. Palvelemme ilomielin!

Suklaat omalla pakkauksella

Kerro tarpeistasi. Myyntimme on sinuun yhteydessä.