Ostoksia ja elämysohjelmaa ryhmille Suklaatilalla

Järjestämme tilallamme Suklaamaistajaisia vieraileville ryhmille. Tilaisuus on tarkoitettu 5-40 osanottajalle, ja se varataan etukäteen. Vuosien varrella olemme saaneet kestitä maistajaisissa satoja ryhmiä, kuten polttariporukoita, virkistyksestä nauttivia työyhteisöjä sekä monenlaisia matkaseurueita.

Suklaatila on tehtaanmyymälänä leppoisa ostospysähdyspaikka ryhmille. Viivähdä meillä joko pitkän kaavan mukaan maistajaisissa tai Suklaaparkki-ostospysähdyksellä, johon kuuluu kahvitus. Sijaitsemme Ylöjärven maaseudulla noin 30 kilometrin päässä Tampereelta, vajaan kolmen kilometrin etäisyydellä kantatie 65:stä.

Yhteistyörinkimme ansiosta voimme tarjota ryhmällenne myös kokonaisia retkipaketteja: Tampereen seudulla kuljetukset Suklaatilalle ja takaisin tai opastettuja retkiä lähialueellamme sijaitsevaan Seitsemisen kansallispuistoon. Kuulumme alueelliseen maaseutu-, luonto- ja hyvinvointimatkailuyrittäjien verkostoon Vihreään Sydämeen.

Klikkaa alla olevia pakettivaihtoehtoja tutustuaksesi niihin tarkemmin. Toivotamme ryhmänne lämpimästi tervetulleeksi meille kylään!


SuklaamaistajaisetSuklaaparkkiSuklaatilalta SeitsemiseenSuklaamatkaSuo, soitto ja suklaasuukko