• +358 50 345 0360
  • asiakaspalvelu@suklaatila.fi
  • Lahjalähetykset suoraan vastaanottajalle
  • +358 50 345 0360
  • asiakaspalvelu@suklaatila.fi
  • Lahjalähetykset suoraan vastaanottajalle

Suklaa ja kahvi

Kuvaus

Suklaalevymme ja kahvin yhdistelmä on tykätty, kätevästi postiluukkuunkin lähetettävissä oleva lahja, jolla voit muistaa läheisiä ja esimerkiksi yhteistyökumppaneita. Lahjapaketti piristää herkullisella tavalla ja pistää makunystyrät tanssimaan!


Suklaatilan suklaalevyn tähän lahjasettiin pääset valitsemaan Navettatonttusuklaidemme sarjasta, joissa makuja ja hilpeitä tonttuilmeitä riittää.


Tarina kertoo, että navettatonttumme Viljo Vinhajalka ja Sikke Simasuu elelivät tilamme navetassa vähintään jo 1900-luvun alkupuolella, jolloin Suojärveä asuttivat tilamme isännän Tomin isoisovanhemmat. Navettatonttumme valvovat, että vanhat hyvät tavat ovat kunniassa ja työt tulevat tehdyiksi. Joskus – kun talonväen käsiparit ovat tuntuneet loppuvan – Sikke ja Viljo ovat tulleet avittamaankin tilan askareissa.


Valitse haluamasi vaihtoehto pudotusvalikosta. Tummat suklaat ovat laktoosittomia. Herkut syntyvät kotimaisena Avainlippu-ammattikäsityönä omalla pajallamme Ylöjärven maaseudulla.


Suklaalevyn kaveriksi lahjasettiin tuleva Poikain Parhaiden Kermasuklaakahvi on valmistettu Arabica-kahvipohjaan ja on suodatinkahvi. Makukahvin paahtoaste on 2/5.


Pakkaamme herkut sellofaaniin. Lahja on antovalmis, ja lähetämme sen halutessasi suoraan vastaanottajalle. Saajan osoitteen ja saatekorttiin tulevan tekstin pääset kirjoittamaan ostoksen maksuvaiheessa verkkokaupan kassalla.


---