• +358 50 345 0360
  • asiakaspalvelu@suklaatila.fi
  • Lahjalähetykset suoraan vastaanottajalle
  • +358 50 345 0360
  • asiakaspalvelu@suklaatila.fi
  • Lahjalähetykset suoraan vastaanottajalle

SoFi-soijakynttiläpakkaus - Havu

OVH16,90 €
−71 %
4,95 €
Rajatusti saatavilla

Kuvaus

SoFi-soijakynttiläpakkaus - Havu

---


SoFi-soijakynttiläpakkauksessa on yksi lasiin valettu kynttilä ja kolme täyttökynttilää. Kynttilät ovat havunvärisiä. Soijavaha palaa pitkään ja puhtaasti.


Pakkauksen kynttilät on valettu nesteytyvästä vahasta, joten ne on poltettava astiassa. Yhden kynttilän paloaika on noin 20 tuntia. Kynttilän voi huoletta sammuttaa välillä, sillä sydänlanka on vahva eikä se “kuihdu”. Jäähtyessään vaha muodostaa tasaisen pinnan. Sydänlangan ympärille ei siten muodostu kuoppaa, vaikka kynttilän sammuttaisi lyhyenkin polttoajan jälkeen.


Kun kynttilä on palanut loppuun, poista lasin pohjasta sydänlangan pidikelaatta, puhdista lasi kuumalla vedellä ja tilkalla astianpesuainetta ja laita lasiin uusi täyttökynttilä. SoFi-lasiin sopivat myös soijatuikun täyttöpakkauksen kynttilät. Pakkauksessa on tekstit suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.


Kalevantulen kynttilät valmistetaan ammattikäsityönä Keski-Suomessa, Multialla.Tiesitkö tämän?


Mitä on soijavaha?

Soijavaha on kasvipohjainen vaha, jota saadaan soijakasvin pavuista. Soijakasvit, joista vaha on peräisin, kasvatetaan Pohjois-Amerikassa, joten niiden tieltä ei ole raivattu sademetsää. Soijavaha on biohajoavaa ja vesiliukoista ainetta, joka nokeaa vain hyvin vähän. Se on hyvin siedetty kynttilämateriaali myös allergisten asiakkaiden keskuudessa. Koska soijavaha on vesiliukoista, SoFi-soijakynttilän ja Soili-soijavahatuikun lasiastiat on helppo puhdistaa kuumalla vedellä. SoFi-pakkauksessa on valmiina kolme täyttökynttilää ja Soili-tuikkuun voi ostaa erikseen 6 kpl:een täyttökynttiläpakkauksia. Soili-täytöt sopivat myös SoFi-lasissa poltettaviksi.

(Lähde: Kalevantuli Oy)