• +358 50 345 0360
  • asiakaspalvelu@suklaatila.fi
  • Lahjalähetykset suoraan vastaanottajalle
  • +358 50 345 0360
  • asiakaspalvelu@suklaatila.fi
  • Lahjalähetykset suoraan vastaanottajalle

Siuron Kylän Mustikkamaitosuklaa

6,20 €
(1 kg = 77,50 €)

Kuvaus

Tiedättekö sen paikan Nokialla?

Siuro mikääp paratiisi o,

mutta koreeta täällä oj ja mukavaa väkee.

(Kotiseutuneuvos Eero Järventaustan keräämä sananparsi)


Leppoisan omaleimainen ja tunnelmallinen Siuron kylä sijaitsee vesistöjen solmukohdassa. Täällä näet sulaa virtaavaa vettä ympäri vuoden ja löydät niin pähkinäpensaita kuin kynäjalaviakin, siinä missä saukkoja ja koskikaroja. Siuronkosken upeat maisemat kutsuvat vesille kalastelemaan tai melomaan. Siuronkallion tunnelmalliset, kapeat kylätiet puolestaan houkuttelevat rauhalliselle kävelyretkelle. Siurolaisuus ja runsaat kulttuurimaisemat ovat innoittaneet myös useita taiteilijoita. Kylä kiehtoo niin uudisasukkaita kuin vieraitakin. (Lähde www.siuro.info)


Valmistamamme Siuron Mustikkasuklaa on kyläsuklaasarjan toinen nimikkoherkku. Se syntyi kyläläisten toiveesta saada uusia makuja kyläherkulleen ja tuliaistuotteeksi. Supisuomalainen mustikka suomalaisena ammattikäsityönä valmistetussa suklaaherkussa maistuu Siuron ja maamme rajojen ulkopuolellakin. Saat Siuron Kyläsuklaata niin verkkokaupastamme kuin jälleenmyyjältämmekin paikallisesta Siuron Lähikaupasta.


Herkut syntyvät kotimaisena pientuotantona ja ammattikäsityönä omalla pajallamme Ylöjärven maaseudulla suklaamaakariemme osaavissa käsissä.


---


Maitosuklaa mustikka 80g


Ainekset: sokeri, kaakaovoi, TÄYSMAITOJAUHE, kaakaomassa, pakastekuivattu mustikka (3%), emulgointiaine (SOIJALESITIINI) ja aromi (vanilja). Saattaa sisältää pähkinän jäämiä. Suklaan kaakaopitoisuus vähintään 35 %. Kaakaon alkuperämaa muu kuin EU. Säilytys 12–20 ⁰C. Ingredienser: socker, kaakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, kakaomassa, frystorkade blåbär (3%), emulgeringsmedel (SOJALECITIN) och arom (vanilj). Kan innehålla spår av nötter. Kakao i choklad minst 35 %. Kakaos ursprungsland inte EU. Förvaring 12–20 ⁰C. Ingredients (milk chocolate 80g): sugar, cocoa butter, WHOLE MILK POWDER, cocoa mass, freeze dried blueberries (3%), emulsifier (SOYA LECITHIN) and aroma (vanilla). May contain traces of nuts. Cocoa content minimum 35%. Cocoas country of origin other than EU. Store at 12–20 ⁰C.

Ravintosisältö/Näringsvärde/Nutrition declaration per 100g: Energiaa/Energi/Energy 2356 kJ/556 kcal. Rasvaa/Fett/Fat 36g, josta tyydyttynyttä/varav mättat fett/of which saturated 17g. Hiilihydraattia/Kolhydrat/Carbohydrates 52g, josta sokereita/varav sockerarter/of which sugars 51g. Proteiinia/Protein/Protein 7g. Suola/Salt/Salt 0,2g.

Valmistaja/Tillverkare: Suojärven Suklaatila Oy.