• +358 50 345 0360
  • asiakaspalvelu@suklaatila.fi
  • Lahjalähetykset suoraan vastaanottajalle
  • +358 50 345 0360
  • asiakaspalvelu@suklaatila.fi
  • Lahjalähetykset suoraan vastaanottajalle

Mikkelin Vanha kasarmialue

6,20 €
(1 kg = 77,50 €)

Kuvaus

Suklaatila ja Ileart toteuttivat tunnelmallisen kauniit ja ihastuttavan maittavat suklaat Mikkelille.


Kaupunkisuklaiden maisemat perustuvat todellisiin paikallisiin näkymiin, joissa kuitenkin seikkailevat sadunomaiset hahmot reippaasta tonttuväestä hellyttäviin eläimiin. Kuvitukset ovat Ileartin käsialaa.


Käsityönä valmistettavissa maitosuklaissa maistuvat perinteiset talvisen lämpimät maut kaneli, inkivääri, neilikka ja kardemumma. Perinteinen piparkakkumausteinen maitosuklaa on kuulunut vuodesta toiseen Suklaatilan asiakkaiden suosikkiherkkuihin.


Herkut syntyvät kotimaisena pientuotantona ja ammattikäsityönä omalla pajallamme Ylöjärven maaseudulla suklaamaakariemme osaavissa käsissä.


---


Mikkelin vanha kasarmialue on luokiteltu valtakunnallisesti merkittäväksi rakennetuksi kulttuuriympäristöksi. Alue on yksi parhaiten säilyneistä puukasarmialueista Suomessa. Vanha kasarmialue on nykyisin usean maanomistajan hallussa. Alueen vanhin muistomerkki on vuodelta 1929. Alun perin Suomen sotaväen 6. tarkk’ampujapataljoonan puukasarmi, joka rakennettiin Urpolan lammen lähelle hietakankaalle vuosina 1879-1882 ja jota laajennettiin 1910-luvulla venäläisen sotaväen tiilikasarmeilla. 1920-luvulta 1960- luvulle asti se oli Suomen puolustusvoimien käytössä. Viereisellä Linnamäellä oli aluksi upseerien huvimaja ja vuosina 1910-1958 kasarmin kirkko. Vanhalle kasarmialueelle on sijoittunut muuta julkista toimintaa 1970- luvulta lähtien. Tarkk’ampujakasarmi puistoineen ja harjoituskentän ydin ovat pääosin tallella. (Lähde: www.mikkeli.fi)


---


Piparkakkumausteinen maitosuklaa 80 g


Ainekset: sokeri, kaakaovoi, TÄYSMAITOJAUHE, kaakaomassa, piparkakkumauste (kaneli, inkivääri, neilikka ja kardemumma), emulgointiaine (SOIJALESITIINI) ja aromi (vanilja). Ingredienser: socker, kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, kakaomassa, pepparkakskrydda (kanel, ingefära, nejlika och kardemumma), emulgeringsmedel (SOJALECITIN) och arom (vanilj). Suklaan kaakaopitoisuus vähintään/Kakao i choklad minst 35 %. Saattaa sisältää pähkinää./Kan innehålla spår av nötter. Kaakaon alkuperämaa muu kuin EU./Kakaos ursprungsland inte EU. Säilytys/Förvaring 12–20 ⁰C. Ravintosisältö/Näringsvärde per 100g: Energiaa/Energi 2348 kJ/566 kcal. Rasvaa/Fett 37g, josta tyydyttynyttä/varav mättat fett 23g. Hiilihydraattia/Kolhydrat 51g, josta sokereita/varav sockerarter 50g. Proteiinia/Protein 7g. Suola/salt 0,2g. Valmistaja: Suojärven Suklaatila Oy.


Gluteeniton.