KUN HALUAT VIESTIÄ TUNTEELLA - SANO SE SUKLAALLA!

Notkia IT työhyvinvoinnin keulapaikalla

Suomen Parhaat Työpaikat™ -listauksessa 1. sijan pienten yritysten sarjassa vienyt Notkia IT lähtee kevään messuille mukanaan makeaa. Asiakaskohtaamisissa ollaan palvelutyön ytimessä, ja sillon pieni maistuvainen toimii kivasti tunnelmannostattajana.

Notkia IT:n messumakeisvalmistajaksi valikoitui jälleen kotimainen vaihtoehto, kun it-projektinhallinnan ammattilaiset ilostuttivat suklaamaakareitamme tilauksella. Tuote oli vanha tuttu, 15 gramman jakosuklaa logopainatuksella. Niin ikään mauksi valikoitui tuttu ja tykätty tumma merisuolasuklaa.

Notkia IT tarjoaa osaamista IT-projektinhallintaan sekä ITSM- ja Efecte-kehittämiseen. Yrityksessä ei pönötetä, muttei myöskään tingitä laadusta. Notkia IT:n kanssa projektit onnistuvat. Lue lisää Notkia IT:n sivuilta.

Kestävässä työelämässä ihminen jaksaa ja voi hyvin

Panostukset työntekijöiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ovat tuottaneet tulosta: Notkia IT saavutti vuoden 2024 Suomen Parhaat Työpaikat™ -listauksessa 1. sijan pienten yritysten sarjassa!

"Meille vastuullisuus on sitä, että rakennamme työntekijöillemme kestävää työelämää, jossa jaksetaan ja voidaan hyvin. Haluamme, että työpäivän jälkeenkin on voimia elää oman näköistä elämää.", Notkia IT luonnehtii arvomaailmaansa kotisivuillaan.

"Arvostamme myös hyvinvoivaa ympäristöä ja teemme valintoja sen mukaisesti. Vastuullisuus on erilaisia tekoja ja jatkuvaa parantamista. Pienilläkin hyvillä teoilla on merkitystä. Näistä lähtökohdista olemme valinneet teemat vastuullisuustyöhömme."

Tarvitsetko kätevää kotimaista jakotuotetta yrityksen logolla? Lue lisää täältä.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit