KUN HALUAT VIESTIÄ TUNTEELLA - SANO SE SUKLAALLA!

Kymmenen Prismaa ja papukaijamerkki

Tämän viikon torstaista alkaen Suklaatilan herkkuja löytyy jokaisesta Pirkanmaalla toimivasta Prismasta. Uusina Prismoina mukaan jakeluumme tulevat Ideapark, Koivistonkylä ja Sastamala.

Paikallisuus nähdään Pirkanmaan Osuuskaupassa ensiarvoisen tärkeäksi, sillä omilta kulmilta tuleva ruoka on puhdasta ja luo alueellemme työpaikkoja. Lähiruokaa löytyy esimerkiksi Pirkanmaan S-kaupoista jo 3000 tuotteen verran - ja aarreaittaan saadaan lisää tulokkaita koko ajan.

Suklaatilalla on ollut ilo työskennellä yhdessä osuuskauppalaisten kanssa jo hyvän tovin, ja tällä viikolla tuotteidemme jakelu kasvaa kattamaan kaikki Prismat koko maakunnassa. Pirkanmaan Osuuskaupan Prismat toimivat Tampereen alueella Kalevassa, Hämeenkadulla, Lielahdessa, Linnainmaalla ja Koivistonkylässä. Lisäksi Prismat löytyvät Kangasalta, Nokialta, Pirkkalasta, Lempäälästä ja Sastamalasta.

Kymmenestä Prismasta seitsemässä on myyty Suklaatilan suklaita jo entuudestaan, ja täysi kymmenen täyttyy tällä viikolla, kun toimitukset käynnistyvät torstaista myös Koivistonkylän, Ideaparkin ja Sastamalan Prismoihin.

Suklaatilan tällä viikolla päivittyvässä Prismojen perusvalikoimassa on kaikkiaan kymmenen tuotetta, eli myös valikoima runsastuu aiempaan nähden.

Torstaina toimitamme ensimmäistä kertaa lisäksi Lempäälän, Hervannan ja Valkeakosken S-marketeihin. Vanhat myyntipaikkamme Pirkanmaan Osuuskaupan toimipisteissä jatkavat lukuun ottamatta Sale-myymälöitä ja osin ABC-myymälöitä.

Ylöjärven ja Valkeakosken Koskikaran S-marketit laajenevat lähitulevaisuudessa Prismoiksi. Suklaatilan hyvät löydät molemmista tälläkin hetkellä.

Lue lisää lähiruoasta Pirkanmaan Osuuskaupan sivuilta.


Haluaisitko Suklaatilan hyviä omaan lähikauppaasi?

Puuttuvatko suklaamme oman kauppasi hyllystä? Paras tapa vaikuttaa on vinkata tuotetoivetta henkilökunnalle. Toimitamme ympäri Suomea.

Osuuskaupalla on oma Sinuntoive-palvelu, jonka avulla ehdotukset voi jättää kätevästi verkossa. Löydät palvelun täältä.

Vähittäiskaupan parissa työskentelevät yritykset kokoon katsomatta voivat hakea jälleenmyyjätiliä meiltä myös suoraan. Lue lisää aiheesta täältä.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit