KUN HALUAT VIESTIÄ TUNTEELLA - SANO SE SUKLAALLA!

Nesteen kesäharjoittelijat herkuttelevat suklaalla

Suurin osa Nesteelle kesäksi töihin päässeistä nuorista aloittaa työt toukokuussa. Vastuuta, arvojen mukaan toimimista ja porukalla tekemistä - sitä on luvassa Nesteellä tänäkin kesänä. Saimme jälleen ilon valmistaa uusille nesteläisille maistuvat tervetuliaissuklaat.

Neste tarjoaa joka kesä sadoille nuorille osaajille kesätyöpaikkoja. Mahdollisuuteen tarttuvat idearikkaat ja luovat nuoret pääsevät kehittymään huippuympäristössä. Nesteellä kaikki harjoittelijat ovat opiskelijoita hakiessaan kesätyötä. Osa on valmistumassa olevia, osa jatkaa opintojaan kesän jälkeen.

Kesätyöpaikkoja on jalostamolla ja terminaaleissa, tutkimuksessa ja kehityksessä sekä Espoon pääkonttorilla. Silloin tällöin avoinna on myös muita yksittäisiä harjoittelupaikkoja Nesteen eri toimipisteissä maailmalla.

Tämän vuoden kesikset saavat raikkaat ja makeat tervetuliaiset, sillä Suklaatilalla on ollut jälleen ilo valmistaa Nesteelle kustomoidut suklaat tulokkaille annettaviksi.

Tällä kertaa Sweet moments at Neste! -suklaan mauksi valikoitui tumma suklaa mintturakeilla. Pakkauksen kannessa Neste viestii arvoistaan We care - We have courage - We cooperate.

Uusiutuvien polttoaineiden markkinajohtaja

Neste tuottaa ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja kiertotalouden vauhdittamiseksi. Yhtiö jalostaa jätteitä, tähteitä ja innovatiivisia raaka-aineita uusiutuviksi polttoaineiksi sekä muovien ja muiden materiaalien vastuullisiksi raaka-aineiksi.

Maailman johtavana uusiutuvan lentopolttoaineen ja uusiutuvan dieselin tuottajana sekä polymeerien ja kemikaalien valmistukseen tarkoitettujen uusiutuvien ja kierrätysraaka-aineisiin perustuvien syöttöaineratkaisujen edelläkävijänä, Neste auttaa asiakkaitaan vähentämään kasvihuonekaasupäästöjään vähintään 20 miljoonalla tonnilla vuoteen 2030 mennessä.

Yhtiön tavoitteena on tehdä Porvoon öljynjalostamosta Euroopan vastuullisin jalostamo.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit