KUN HALUAT VIESTIÄ TUNTEELLA - SANO SE SUKLAALLA!

Ilves U14:n suklaamyynti roihahti yli 3000 levyn

Ilveksen U14-jääkiekkojuniorit matkaavat vuodenvaihteessa Torontoon. Varainhankinta Kanadan-reissua varten aloitettiin hyvissä ajoin, ja yksi Nokia Arenallakin kauppaansa huikealla tavalla tehnyt myyntiartikkeli oli oma Ilves-suklaa.

Suklaatila on valmistanut vuosien varrella useammallekin Tampereen Ilveksen U14-ikäluokan vuosikerralle Ilves-suklaita, ja joukkueiden varainkeruuprojektit suurta kiekkomatkaa varten ovat olleet menestyksekkäitä.

Kaudella 2023-2024 iskettiin tulostaululle äärimmäisen kovat lukemat, sillä vuonna 2010 syntyneiden ikäluokka urakoi myyntiä yli 3000 Ilves-suklaalevyn verran! Matka on odotettu, ja sen mahdollistamiseksi ollaan valmiita puurtamaan.

"Tämä on huikea juttu koko joukkueelle", kuvailee vanhempien taustajoukoista projektissa vastuuta ottanut Nina Rajamäki

Ilves-perheessä muistetaan Kanadan-matkat

Kiekkomatka Kanadaan on kuulunut Ilveksen U14-ikäluokan perinteisiin Nina Rajamäen mukaan aina 1970-luvulta lähtien. Ensimmäisenä matkaan lähti aikoinaan Ilveksen 1958 syntyneiden joukkue.

Vaikka koronaviruspandemia hieman sekoittikin matkustamista tämän vuosikymmenen alussa, Kanadan-reissun perinne on yhdistänyt Ilves-perhettä junioripuolella jo vuosikymmeniä.

Tämä huomattiin ennen joulua niin joukkueen lahjapaketointipisteellä Kalevan Prismassa kuin Ilveksen liigajoukkueen uudessa kodissa Nokia Arenassakin, jossa U14-juniorit pääsivät myymään varainhankintatuotteitaan liigapelien yhteydessä. Kiekkomatka Kanadaan oli tuttu juttu monelle yleisön joukossa.

"Areenalla tapasimme useampiakin vanhempia herrasmiehiä, jotka kertoivat olleensa vastaavalla reissulla 2000-luvun alussa ja jopa 1980-luvulla. Tämä kyllä yhdistää! Rajamäki myhäilee.

Varainhankinnan kiekomatkalleen lajin emämaahan Kanadaan Ilveksen 2010 syntyneet aloittivat tietysti hyvissä ajoin. Isoin ponnistus lähti liikkeelle viime syksystä, kun matkapäätös vahvistui. Käytännön reissujärjestelyistä vastaa Hanneliuksen perhe ja Kiekkomatkat.com.

Vadelma-lakritsi suosikkisuklaa

Rajamäki kertoo, että areenamyynnissä suklaa oli kerrassaan loistava tuote monestakin syystä. Se mahtui näppärästi taskuun ja sai muutenkin paljon kehuja osakseen. Suklaita U14-joukkue tarvitsi myyntiinsä kauden aikana 3060 levyn verran!

"Vadelma-lakritsilla maustettua maitosuklaata tultiin oikein erikseen kysymään, siihen tykästyttiin todella. Myös aiemmalla ikäluokalla myynnissä ollut tumma merisuolasuklaa muistettiin vielä, ja sitä osattiin kaipailla."

"Ihmiset tykkäsivät hallilla myös siitä, että meidän suklaamme olivat lähituotteita Pirkanmaalta. Sen muistimme aina kertoa. Suklaatilalle kiitos nopeista toimituksista, kun tuotteet olivat lähellä loppua kesken!"

Lue lisää: suklaat varainhankintaan yhdistyksille, seuroille, joukkueille, koululuokille...

(Kuva: ilvesjaakiekko.fi)

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit