KUN HALUAT VIESTIÄ TUNTEELLA - SANO SE SUKLAALLA!

Suklaita taiteenystäville

Serlachius on taidekohde Mäntän kulttuurimaisemassa. Se tarjoaa ainutlaatuisia kulttuurielämyksiä taiteen, arkkitehtuurin ja historian parissa. Alueen museokaupoista löydät myös Suklaatilan valmistamat Serlachius-suklaat.

Serlachius Mäntässä tarjoaa kohtauspaikan taiteelle, tarinoille ja niiden korkeaa laatua arvostaville ystäville. Esillä on teoksia Serlachiuksen laajasta taidekokoelmasta sekä vaihtuvia nykytaidenäyttelyitä. 

Suvun paperipatruunoiden ja suomalaisen metsäteollisuuden tarina ei jätä ketään kylmäksi! Kulttuurikohde valloittaa ympärivuotisesti.

Kolmas suklaa Serlachiuksen museokauppoihin

Serlachiuksen museokauppojen valikoimaan ovat kuuluneet jo vuosien ajan omat nimikkosuklaat, joita Suklaatilalla on ollut ilo valmistaa. 

Ensimmäiset Sissin suklaat valmistimme Serlachiuksen museokauppoihin jo vuonna 2018. Makuna oli tumma merisuolasuklaa, ja pakkauksen kuvitus perustui vuonna 1889 Akseli Gallen-Kallelan ikuistamaan Sissi Serlachiuksen muotokuvaan. Upea teos on yksi monesta siteestä, joita kansallistaiteilijallamme on Mänttään.

Seuraavaksi työstimme yhdessä Taiteenystävän avec -suklaan, jonka mauksi valikoitui maitosuklaa kinuskihelmillä. Taidekääreen kuvituksessa näyttäytyy Akseli Gallen-Kallelan Aihe pariisilaisesta kahvilasta vuodelta 1886.

Kesä 2024 toi uuden tuotteen, Serlachiuksen suklaan, jonka ensimmäinen valmistuserä on juuri saapunut Mänttään. Pakkauksen kansikuvituksessa näkyvä kuvio on peräisin G. A. Serlachius Oy:n servettimallikirjasta vuodelta 1951. Makuna tässäkin tuotteessa on oivaksi havaittu maitosuklaa kinuskihelmin.


Lue lisää Serlachiuksen taidekohteesta >

Tutustu suklaisiimme Omalla designilla >

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit