KUN HALUAT VIESTIÄ TUNTEELLA - SANO SE SUKLAALLA!

Kattokeskus-suklaa maistuu uuden katon alla

Koti on turvasatama, jonne palaamme tuulesta ja tuiskusta. Siellä elämme arkea sukupolvesta toiseen. Kun Kattokeskus tekee katon suojaamaan kotia, se tehdään ​viimeisen päälle, rakkaudesta koteihin. Suojassa ja lämmössä maistuvat myös Kattokeskus-suklaat.

Kattokeskus on vuonna 1997 perustettu perheyritys, joka on vuosien myötä kasvanut yli 200 henkeä työllistäväksi ja kuudessa toimipisteessä toimivaksi joukkueeksi. Yrityksen juuret ovat perinteisissä suomalaisissa timpurin ja peltisepän taidoissa, jotka tänä päivänä yhdistyvät moderneihin työskentelytapoihin, korkean laadun vaalimiseen sekä alan uusien innovaatioiden hyödyntämiseen asiakkaiden parhaaksi. Yritys on asiakkaidensa kumppani kattoremonteissa, kattohuolloissa ja aurinkopaneeliasennuksissa.

Suklaatilalla on ollut ilo valmistaa Kattokeskuksen omaa harjakaissuklaata jo usemman vuoden ajan. Suklaata hyödynnetään monipuolisesti markkinoinnissa, asiakaskohtaamisissa ja erilaisissa palkitsemisen yhteyksissä.

Nopeat suklaatoimitukset käytännöllisissä erissä

Suklaatarpeet vaihtelevat Kattokeskuksessa toimipisteittäin ja sesongeittain, joten varastoa täydennetään säännöllisesti sopivan kokoisilla toimituserillä kulloisenkin tarpeen mukaan.

Suklaatila valmistaa harjakaissuklaat tuoreina tilausten mukaan ja lähettää ne Kattokeskuksen toimipaikkoihin Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Länsi-Uudellamaalla, Keski-Suomessa ja Pohjois-Savossa. Vakiintuneella tuotteella tilauksesta toimitukseen kestää noin viikon verran.

Kattokeskuksen Harjakaissuklaan makuna on maitosuklaa mansikkahelmin.


Lue lisää Kattokeskuksesta >

Tutustu Oma design -suklaisiin yrityksille >

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit