KUN HALUAT VIESTIÄ TUNTEELLA - SANO SE SUKLAALLA!

Marjanviljelijän herkut Mäntyharjulta

Mäntyharjulta ponnistavan Vierulan tilan makeista marjoista valmistetaan monenlaisia tuotteita, toki myös suklaita. Suklaatilalla on ollut jo monivuotinen ilo valmistaa Vierulan tilalle kolmea maitosuklaapohjaista marjasuklaata tilan omista marjoista ja kustomoidulla pakkausilmeellä.

Vierulan tila sijaitsee Etelä-Savossa, Mäntyharjun Enonlahdella ja sen ruorissa ovat Tiina ja Mikko Kohonen. Perhetila on muodostunut isoisän rintamalta tuoman tammen ympärille vuosikymmenien aikana erikoistuen marja-ja vihannesviljelyyn sekä viime vuosina myös monipuoliseen valikoimaan marjaherkkuja satokauden ulkopuolella. 

Suklaatila valmistaa Vierulan tilalle heidän omista pakastekuivatuista marjoistaan mansikka-, vadelma- ja mustikkasuklaata. Pakastekuivatut marjat ja makea maitosuklaa muodostavat makuelämyksen, joka vie kielen mennessään ja jää mieleen. Suklaatilan suussa sulava maitosuklaa ja päälle ripotellut pakastekuivatut marjat on täydellinen yhdistelmä aitoa makua.

Suklaa sopii herkkulahjayhdistelmiin

Suklaat ovat olleet oivallinen lisä myös erilaisiin lahjasetteihin, joita Vierulan tilalla työstetään omien marjojen ympärille yhteistyökumppaneiden avulla luodusta tuoteperheestä. Suklaan lisäksi Vierulan tila on valmistuttanut marjoistaan muun muassa kuohujuomia, hilloja ja limonadeja. Marjaa saa ostaa myös pakastekuivattuna.

Etelä-Savossa vieraileville suosittelemme ilman muuta piipahdusta Vierulan tilamyymässä. Tilan tuoretuotteita ja jalosteita löydät myös lukuisista myyntipisteistä sekä jälleenmyyjiltä. Vierulan verkkokauppa palvelee ympäri Suomen. Lue lisää Vierulan tilasta täältä.

Tutustu Oma Design -suklaisiimme yrityksille.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit