KUN HALUAT VIESTIÄ TUNTEELLA - SANO SE SUKLAALLA!

Jokaisella kodilla on tarinansa pintaa syvemmällä

Herrainmäki on Tampereen keskusta-alueen korkein kukkula, jolle noustessa voi aistia kaupungin upeaa historiaa. Tälle kukkulalle perustettiin myös Herrainmäen kiinteistönvälitystoimisto. Alan ansioituneiden huipputekijöiden intohimona on myydä asunnot poikkeuksellisen laadukkaasti.

Herrainmäen huipulla avautuu Näsijärven rannan uusi Tampere. Kaunis rantamaisema, näyttävä kanava-alue ja lukuisat upeat punatiiliset kerrostalot kehystävät Herrainmäen vehreää ja rauhaisaa puistoaluetta pohjoisen suunnasta. Tällä kukkulalla tunnetaan kaupungin kadut, asuntomarkkinat ja trendit - menneen ja tulevan. 

Vanhan Jugend-huvilan B-päädyssä kutsuvasti sijaitsevan Herrainmäki LKV:n kunnianhimoista joukkoa yhdistää paikallisuus ja halu uudistaa Pirkanmaan asunnonvälitystoimintaa. Kiinteistönvälittäjät ovat kokeneita ja ansioituneita alan huipputekijöitä, joilla on suuri halu ja intohimo myydä asunnot poikkeuksellisen laadukkaasti.

Intohimo yksilöllisyyteen yhdistää

Herrainmäellä kiinnitetään huomiota yksityiskohtiin ja yksilöllisyyteen. Taika tapahtuu asiakaskohtaamisissa, joissa tekijöistään tunnetun Herrainmäen välittäjät yhdistävät ihmiset ja kodit sulavasti sopusointuun.

Herrainmäellä katsotaan pintaa syvemmälle ja tiedetään, että jokaisen kodin tarina on merkityksellinen. Joillakin se ulottuu kauas menneeseen, tosilla se on vasta alkamassa.

Suklaatilalla on ollut pitkään ilo palvella Herrainmäki LKV:ta valmistamalla kiinteistönvälitysliikkeelle omalla pakkausilmeellä kustomoituja suklaalevyjä ja tapahtumissa jaettavia pienempiä suklaita. Intohimo yksityiskohtiin ja yksilöllisyyteen yhdistää myös meitä.

Lue lisää Herrainmäki LKV:sta.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit