Ostopaikat

Suklaatila (tehtaanmyymälä)

Tilapuotimme toimii samassa rakennuksessa kuin suklaanvalmistuspajammekin. Aiemmin näiden seinien suojassa sijaitsi navetta! Tervetuloa ostoksille maaseudun rauhaan Ylöjärvelle – vain vajaa vartti Elovainiolta ja reilut puolisen tuntia Tampereen keskustasta. Pääset samalla kurkistamaan pienen suklaapajamme arkea.

Palvelemme tilalla paitsi yksittäisiä kävijöitä myös ryhmiä. Lämpimästi tervetuloa Suklaamaistajaisiin.

Osoite: Liivalammintie 75, 34140 Mutala (Ylöjärvi). Opastus Kt 65:ltä (Uusi-Kuruntie).

Avoinna: Arkisin 9-16.

Kesä-elokuussa ark. 9-17 ja la 10-14.


Verkkokauppa

Laajimman valikoiman tuotekirjostamme löydät verkkokaupastamme, josta voit ostaa niin perus- ja kausituotteet kuin erilaiset yksilöitävätkin suklaatyöt. Valmistamme sinulle tilauksesta esimerkiksi konvehtilahjarasian omalla onnittelutervehdykselläsi varustettuna tai suklaalevyn personoidulla pakkauksella. Suosittuja asiakastöitämme ovat myös konvehdit, joiden pintaan painatetaan elintarvikeväreillä haluamiasi teksti-, logo- tai kuvasisältöjä. Kaikki kätevästi verkon kautta tilattuna.

Saat tuotteet suoraan valmistajalta, tuoreena ja halutessasi ovellesi tai lahjansaajan ovelle toimitettuna. Siirry kauppaamme tästä.


Jälleenmyyjät

Löydät tuotteitamme mieluummin pienistä maatilapuodeista sekä herkku- ja lahjatavaraliikkeistä kuin suurista marketeista. Jälleenmyyjiä meillä on noin sata eri puolilla Suomea. Tiedustele lähintä jälleenmyyjää sähköpostitse asiakaspalvelu@suklaatila.fi.

Kauppias, haluatko tuotteemme valikoimiisi?


Shop-in-shop

Tampereen seutukunnan alueella ja lähiympäristössä palvelemme myös shop-in-shop -kauppapaikoillamme, joissa tarjoamme laajan valikoiman tuotteitamme ja järjestämme noin kerran kuussa maistatustapahtumia. Shop-in-shopimme toimivat yhteistyökumppaneidemme liiketilojen sisällä.

Shop-in-Shop Mummola Lahjapuoti
Ideapark, Vanha kaupunki
Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä


Tapahtumat

Suklaatilan myynti-, maistatus- ja esittelypiste jalkautuu vuoden mittaan tapahtumiin Pirkanmaalla ja jossain määrin myös maakuntamme ulkopuolellakin. Olemme kestovieras esimerkiksi Suomen Kädentaidot -messuilla Tampereella.

Tutustu tapahtumakalenteriimme.


Pop up

Perustamme hyvien tilaisuuksien ilmaantuessa lyhytkestoisen, muutamasta päivästä muutamaan viikkoon kestävän pop up -myymälän mielenkiintoiselle liikepaikalle Pirkanmaalla.

Löydät myös pop up -aikataulut tapahtumakalenteristamme. Yhteistyö- ja liikepaikka-asioissa ole yhteydessä Tomi järvenpäähän.