Maistajaiset

Suklaisia elämyksiä rennossa seurassa

Maistajaiset ovat Suklaatilan järjestämä elämyksellinen ohjelma vieraileville ryhmille. Tilaisuus on tarkoitettu 5-40 osanottajalle, ja se varataan etukäteen.

konvehditMaistajaiset sopivat mainiosti niin suklaan kuin maatilamatkailunkin ystäville. Kestitsemme lisäksi esimerkiksi polttariryhmiä, yritysvieraita ja yhdistysväkeä. Suklaa on hyvä syy kutsua kaveriporukkaa kokoon.

Maistajaisissa tutustumme suklaamakuihin kiiruhtamatta ja nautiskellen. Tilan emäntä Katja kertoo valmistamistaan herkuista maku kerrallaan. Samalla kuullaan Suojärven vaiheista ja suklaan työstämisestä.

Erikoiskahvit, Maatalon jäätelöä ja raikasta kuohuvaa

Herkkuhetken päätteeksi nautitaan paikallisen kahvipaahtimon Mokkamestareiden erikoiskahvia sekä Savon tilan omasta maidosta valmistettua Maatalon jäätelöä.

Tilaisuus kestää tunnista puoleentoista. Suklaamaistajaisten alkuun on mahdollista liittää tervetuliaismaljana lasi pohjoiskarjalalaista KontioMehun alkoholitonta Karpalokuohujuomaa. Jälkiruokatarijoiluun on mahdollistaa sisällyttää marjasesonkina myös annos suklaamansikoita.

Ryhmällä on mahdollisuus vierailla tilapuodissamme. Puodista pääsee kurkistamaan myös suklaapajamme puolelle.

Tampereen seudulla voimme toteuttaa myös Suklaamatkan, jossa järjestämme ryhmällenne  bussikuljetuksen lähtöpisteestänne Suklaatilalle ja takaisin. Hinta 750 € (enintään 44 matkalaista).

Meillä tonttuilee!

Tiesittekö, meillähän tonttuilee! Tilamme vanhat navetat ovat tarjonneet lukuisia piilopaikkoja kahdelle tontullemme jo toista sataa vuotta. He tarkkailevat elämää Suklaatilalla mutta näyttäytyvät ani harvoin. Silti Suklaatilan väestä tuntuu monesti, että jotain pientä ja huomaamatonta olisi juuri vilahtanut näkökentän äärireunassa ja kadonnut saman tien johonkin selittämättömästi.

Samaa on sanonut moni asiakkaammekin, etenkin Suklaamaistajaisissa, joihin tonttumme osallistuvat tiettävästi melkeinpä joka kerta. Jos jollakulla jää maistajaisissa herkkuja lautaselle, ne tuskin ovat enää siinä vieraiden lähdettyä, kun salia tullaan siivoamaan… Lue lisää navettatontuistamme.


Suklaamaistajaisten varaustiedustelu

Tiedustele varaustilannettamme alla olevalla lomakkeella. Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Suklaamaistajaisia järjestetään vain joulusesongin ulkopuolella tammi-lokakuussa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Suklaamaistajaisten hinnat (sis. alv):
Alle 15 osallistujaa, hinta 20 €/henkilö
15-24 osallistujaa, hinta 16 €/henkilö
25-34 osallistujaa, hinta 14 €/henkilö
35 osallistujaa tai yli, hinta 12 €/henkilö
Valinnaisena Karpalokuohu-alkumalja 2,5 €/henkilö.

Varaukset ja tiedustelut: katja.jarvenpaa@suklaatila.fi, puh. 050 587 4672.

Yli 40 hengen ryhmille tai muutoin tiukalla aikataululla liikkuville suosittelemme Suklaaparkkiamme.


Suklaatilalta SeitsemiseenMuuta mukavaa!

Suklaatilalta Seitsemiseen: Tervetuloa hyvänmielen retkelle Suklaatilalta Seitsemisen kansallispuistoon. Valmis päiväretkipaketti yli 15 hengen ryhmille. Tutustu!

Suklaamatka: Järjestämme yhteistyössä Matrocks Oy:n kanssa elämysmatkoja Suklaatilalle. Kiinteähintainen 750 € (sis. alv) matkakokonaisuus sisältää edestakaisen kuljetuksen Tampereelta Suklaatilalle sekä Suklaamaistajaiset. Ryhmän maksimikoko on 44 osanottajaa. Matrocksin turistibussi toimii myös invabussina. Siinä on iso inva-wc ja invahissi.

Ammattiryhmät: Mikäli ryhmäänne kiinnostavat ensisijaisesti liiketoimintaamme, pienvalmistajuuteen, elintarvikeyrittäjyyteen, maaseutumarkkinointiin ja maaseudun kehittämiseen liittyvät kysymykset, tarjoamme teille Maaseutu yrityksen voimavarana -tietoiskun. Lue lisää.

Kokoukset: Yritys- ja yhdistysryhmillä on mahdollisuus jäädä kokoustamaan tiloihimme maistajaisten yhteydessä veloituksetta. Mikäli tilaisuudellenne tulee mittaa, järjestämme mielellämme ylimääräisen kahvituksen ja suolapalan hintaan 3,50 €/henkilö.

Vinkiksi! Upeat Soukon ja Muotiaisten hirsihuvilat ja lomamökit löydät vain vajaan kymmenen minuutin ajomatkan päästä Suklaatilalta.

Vielä lisää vinkkejä! Vihreä Sydän on alueellamme toimiva matkailuyrittäjien verkosto. Klikkaa tästä ja tutustu, mitä kaikkea voit seudullamme tehdä!