Jälleenmyyjät


Suklaatila on vuonna 2007 perustettu herkkuverstas, joka toimii yli satavuotiaalla sukutilallamme Ylöjärvellä, vanhaan navettaan saneeraamissamme toimitiloissa.

Suklaamme ostava asiakas etsii tavallisesti pientä tilanteeseen sopivaa lahjaa ja yllätystä. Jotain kotimaista. Käsityönä syntynyttä. Pienvalmistajalta peräisin olevaa. Sellaista, jota jokaisesta kulmakioskista ja marketista ei saa.

Hyvä lahja herättää uteliaisuutta ja tarinannälkää. Lahja on paitsi fyysinen tuote, myös tarina sen takana ja sanoma, jonka lahjan antaja haluaa lahjansa avulla viestiä. Meidän työmme on valmistaa iloa tuovia hyviä. Me Suklaatilalla uskomme maaseutuun mahdollisuuksien tyyssijana. Herkkukeidas peltojen äärelllä on meidän tarinamme.


Suklaatilan hyvät eivät ole saatavilla kaikkialla, ja meistä se on mainio asia! Löydät tuotteitamme mieluummin pienistä maatilapuodeista sekä herkku- ja lahjatavaraliikkeistä kuin suurista marketeista. Jälleenmyyjiä meillä on noin sata eri puolilla Suomea.

Hyvä kauppias, kiinnostaako jälleenmyynti?

Toimi näin: Luo yrityksellesi tili tässä osoitteessa. Täytä kaikki tietokentät ja ilmoita Lisätiedot-kohdassa kiinnostuksesi jälleenmyyntiin.

Muista laittaa ruksi kohtaan Asiakaskirje. Näin saat jälleenmyyjille suunnatun asiakassähköpostimme, joilla palvelemme tukkuasiakkaitamme.

Käsittelemme rekisteröitymisesi normaalisti viimeistään seuraavana arkipäivänä, ja ehtojen täyttyessä saat sähköpostitse tervetuliaiskirjeen jälleenmyyjäksemme. Hyväksynnän jälkeen myös tukkuhinnat näkyvät kirjautuessasi kauppaamme ja voit tilata laskulla.

Tukkumyynnin yhteyshenkilö: Tomi Järvenpää
S-posti: tomi.jarvenpaa@suklaatila.fi
Puh. 050 345 0360


 

Sana ja toinenkin jälleenmyyjiltämme

 

Ruokapuoti Lumo, Rauma

Puotimme sijaitsee Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvan Vanhan Rauman miljöössä. Keskitymme valikoimassamme laadukkaisiin ja ravinteikkaisiin tuotteisiin, luomuun sekä suomalaiseen pientuotantoon. Suklaatilan tuotteita olemme myyneet lähes kauppamme alkuajoilta lähtien. Asiakkaamme arvostavat kotimaista pientuotantoa ja käsityöläisyyttä. Marjaiset levyt – etenkin tyrnisuklaa, kun täällä Raumalla toimimme – ovat löytäneet ystävänsä. Suklaatilan tuotteet herättävät myös turistien huomion. Tero Suhonen, Ruokapuoti Lumo

Hiitolan Kukkatalo, Ylivieska

Olemme ammattitaitoisen palvelun kukkatalo, josta saat niin morsiuskimput, surusidonnat, kauniit juhlakoristelut kuin suuren valikoiman leikko- ja ruukkukukkiakin. Valikoimaamme kuuluvat myös lahjatavarat ja sisustustuotteet. Perheyrityksemme on toiminut vuodesta 1956. Suklaatilan laadukkaita ja hyvännäköisiä kotimaisia tuotteita on helppo myydä. Usein ne päätyvätkin juuri lahjaksi. Hanna Niemi, Hiitolan Kukkatalo