• +358 50 345 0360
  • asiakaspalvelu@suklaatila.fi
  • Lahjalähetykset suoraan vastaanottajalle
  • +358 50 345 0360
  • asiakaspalvelu@suklaatila.fi
  • Lahjalähetykset suoraan vastaanottajalle

Kotimaiset herkkulahjat yrityksille

Saat meiltä kotimaisena ammattikäsityönä omalla pajallamme valmistetut suklaat tarpeisiisi räätälöidyllä pakkausilmeellä sekä makuvalinnallasi. Myös pakkauksen graafinen suunnittelu järjestyy toiveidesi mukaan.

Suklaa omalla pakkauksella sopii esimerkiksi myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun erilaisiin kohtaamisiin. Se toimii niin asiakas- kuin henkilöstölahjanakin ja tekee markkinoinnista maistuvaa.

Kun haluat viestiä tunteella - sano se suklaalla!

Toteutamme erilaisia herkkulahjakokonaisuuksia yhteistyössä kaltaistemme kotimaisten pienvalmistajien kanssa. Kaffeet, teet, glögit, marmeladit ja muut makeiset, hunajat ja niin edelleen...

Uskottujen kollegojemme tuella pystymme palvelemaan entistäkin kattavammin yritysten herkkulahjarpeissa.

Laajimman kattauksen herkkuja tarjoamme joulunajan lahjatarpeita silmällä pitäen loka-joulukuussa.

POSTITUSPALVELUT

Hyvä lahja on mukava antaa ja helppo vastaanottaa. Voit tilata meiltä lahjat toimistollesi jakovalmiina tai voimme halutessasi huolehtia lahjojen toimittamisesta suoraan yksittäisille asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi toimittamasi osoitelistan mukaisesti.

Meillä lahjojen valmistaminen ja lähettäminen käyvät rutiinilla. Hoidamme herkut ilomielin haluamiisi osoitteisiin oli kysymys sitten kymmenistä, sadoista tai tuhannestakin lahjansaajasta.


Palvelemme näissä merkeissä

 

Jätä viestisi

Hei!

Olen Tomi Järvenpää, Suklaatilan yrittäjä yhdessä vaimoni Katjan kanssa. Vastaan perheyrityksessämme asiakaspalvelusta ja myynnistä. Olen apunasi herkkulahjahankinnoissa koko matkalla suunnittelusta toteutukseen ja toimitukseen.

Yrittänä saan kokea päivittäin työni merkityksellisyyden ja oman näkynsä toteuttamisen ilon. Olen edelleen oppivainen ja utelias. Olen vapaa ja vastuussa. Yrittäjänä olen toiminut yli 20 vuotta.

Maaseudun rauhallinen mutta työntäyteinen elämä on mieleeni. Yrittäjyys, talous, suomalainen työ, liikunta ja tietysti rakas jalkapallo ovat alati pyöriviä kiinnostuksen kohteita perhe-elämän värittämässä arjessani. Olen toiminut mm. luottamustehtävissä yrittäjäjärjestössä kymmenen vuotta sekä jalkapallossa juniorivalmentaja.

Asiakaspalvelu- ja myyntityössä olen tottunut hoitamaan asioita johdonmukaisesti ja ratkaisuhakuisesti. Perheyrityksessä vastaukset ovat usein nopeasti käden ulottuvilla asiakastamme varten. Palvelen ilomielin.

050 345 0360 tai tomi.jarvenpaa@suklaatila.fi

Usein kysytyt kysymykset

Miten lahjat postitetaan?

Kun kysymys on yksittäisestä lahjalähetyksestä, sen tilaaminen on kätevintä verkkokaupan kautta. Lahjalähetykseen saa mukaan myös saatekortin omalla tekstillä.

Lahjapalvelumme auttaa myös silloin, kun herkkulähetykset tulisi saada kymmeniin, satoihin tai jopa tuhanteen yksittäiseen osoitteeseen. Ole ystävällinen ja ota yhteyttä myyntiimme sopiaksesi yksityiskohdista tarkemmin.

Kooltaan pienemmät herkkulahjat voidaan usein lähettää edullisesti suoraan vastaanottajan postilaatikkoon/-luukkuun Postin perusjakelun mukana.

Suuremmat lahjalähetykset, kuten lukuisista tuotteista koostuvat herkkurasiat, toimitetaan tyypillisesti Express-tai Kotipakettina vastaanottajan ovelle.

Osoitteet toimitetaan sähköpostitse Excel-muodossa. Erottele omiin sarakkeisiinsa: 1) vastaanottajan nimi (yritys ja/tai henkilö), 2) katuosoite , 3) postinumero ja toimipaikka. Kaikissa pakettilähetyksissä tarvitaan em. tietojen lisäksi vastaanottajan matkapuhelinnumero.

Käytämme luovuttamianne osoitetietoja ainoastaan sovittua yksittäistä postitusta varten. Osoitteistoa ei tallenneta muuta käyttöä varten. Osoitelistat ja niiden sähköiset tallenteet hävitetään käytön jälkeen. Ainoastaan asiakkaan yhteyshenkilön työyhteystiedot (nimi, sähköposti ja puhelinnumero) jäävät Suklaatilan yritysasiakasrekisteriin asiakkaan yhteyshenkilönä ja asiakkuuden hoitoa varten.

Voitteko auttaa säännöllisesti toistuvissa pikkulahjatarpeissa?

Lähetättääkö yrityksenne säännöllisesti pieniä kiitoslahjoja? Tai lähettäisikö, jos se kävisi vähällä vaivannäöllä ja lahja olisi tarkoitustaan varten suunniteltu?

Suunnittelemme käyttöönne yrityksenne näköisen ja tarkoitukseenne soveltuvan kiitossuklaalahjan omalla pakkausilmeellänne ja makuvalinnallanne. Kun muistamisen tarve yllättää, toimitamme kustomoidun suklaalahjanne haluamaanne osoitteeseen tai osoitteisiin toivomanne viestin kera. Saat lähetyksen seurantatunnuksen sähköpostiisi ja voit sen avulla seurata postituksen perillemenoa.

Kiitoslahjan avulla esimerkiksi seuraavat muistamiset käyvät kätevästi:

| Tilauksesta tai asiakaspalautteesta kiittäminen

| Some-arvonnan voittajan palkitseminen

| Uskollisen asiakkaan palkitseminen

| Merkkipäivää viettävän työntekijän muistaminen

| Uuden työntekijän toivottaminen tervetulleeksi

| Tiimin tai työntekijän kiittäminen esimerkillisestä onnistumisesta

| Tavarantoimittajan tai kumppanin kiittäminen poikkeuksellisesta palvelusta

| Etätöitä tekevän henkilöstön muistaminen

Mikä on minimitilausmäärä omassa suklaassa?

Minimitilausmäärä vaihtelee tuotteittain. Esimerkiksi suklaalevyissä omalla pakkausilmeellä minimitilaus on 20 levyä.

Tuotteen hinta perustuu määräalennukseen.

Haluatko tilata omalla pakkausilmeelläsi jo aiemmin toimitettua suklaata uudemman kerran?

Uusintatilaukset tarjoamme "vanhaan hintaan" eli edellistilauksesi määräalennus on voimassa, vaikka tilaisit tällä kertaa pienemmänkin määrän suklaita.

Millainen Suklaatila on kumppanina ja tavarantoimittajana?

Olemme kypsään 16 vuoden ikään ennättänyt vakaa perheomisteinen yritys. Suklaatila täyttää tilaajavastuulain velvoitteet ja kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan (Bisnode). Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys.

Tuotantomme, myyntimme ja asiakaspalvelumme toteutetaan omalla henkilökunnallamme ilman ulkoistuksia. Pidämme langat käsissämme, jotta voimme palvella sinua parhaalla osaamisella ja tarpeitasi kuunnellen.

Voinko tilata laskulla?

Tarjoamme y-tunnuksellisille yrityksille ja yhteisöille maksutavaksi laskun 10 päivän maksuehdolla tarkistettuamme luottotietonne. Otamme huomioon myös omat toiveenne laskutukseen liittyen.

Uusien asiakkaiden ja yksityishenkilöiden tilatessa pidämme oikeuden ennakkolaskuttaa tuotteet ennen niiden toimitusta.

Suosimme ensisijaisesti verkkolaskua.

Millaiset ovat toimitusaikanne?

Yksittäiset lahjalähetykset toimitamme jakeluliikkeen kuljetettavaksi normaalitilanteessa 0-4 päivän sisällä tilauksesta. Mikäli lahjasettejä tai toimitusosoitteita on useita kymmeniä tai satoja, vahvistamme toimitusajan erikseen.

Kustomoidulla pakkausilmeellä toteutettaville suklaille toimitusaika on normaalisti noin 1-2 viikkoa pakkauksen graafisen suunnittelun valmistumisesta.

Toimitukset marras-joulukuussa

Marras-joulukuussa toimitusajat ovat sesonkikauden vuoksi pääsääntöisesti pidempiä, tietyissä tuotteissa ja lahjakokonaisuuksissa jopa useiden viikkojen pituisia.

Suosittelemme joulun henkilöstö- ja asiakaslahjojen tilaamista hyvissä ajoin loka-marraskuussa. Näin tuotteiden saatavuus ja aikataulut voidaan varmistaa. Riittävän ajoissa sopimalla lahjatoimitukset voidaan ajoittaa haluamallenne viikolle.