• +358 50 345 0360
  • asiakaspalvelu@suklaatila.fi
  • Lahjalähetykset suoraan vastaanottajalle
  • +358 50 345 0360
  • asiakaspalvelu@suklaatila.fi
  • Lahjalähetykset suoraan vastaanottajalle

Varainhankinta

Herkkuja syntyy Suklaatilalla moneen tarkoitukseen, myös seurojen ja yhdistysten varainhankintatuotteiksi omalla pakkausilmeellä ja makuvalinnalla toteutettuna.

Oma suklaalevy on helppo ja tuloksekas myyntituote. Se sopii niin seuroille, joukkueille, koululuokille kuin muillekin yhteisöille. Suositeltava tilaus on 500 levyä, jolloin myös myyntihinta asettuu tuottoisalle tasolle.

Olemme mukana kantamassa kortemme kekoon ja tarjoamme yhteisölliseen hyvään varoja keräävälle yhteisölle veloituksetta suklaalevyn pakkaussuunnittelun sekä toimituksen rahtikuluitta. Lisäksi tarjoamme pidennetyn 30 päivän maksuajan laskulle.

Pakkaussunnittelu veloituksetta

Yhteisölläsi on varainkeruutavoite ja -suunnitelma. Hyvä! Olemme mukana kantamassa kortemme kekoon ja tarjoamme ensimmäiselle omalle suklaallenne pakkaussuunnittelun veloituksetta. Suunnittelutarjous koskee yhteisölliseen hyvään varoja kerääviä yhdistyksiä ja seuroja tms.

Helppoa myyntiä

Omalla pakkausilmeellä toteutettua suklaata on helppoa, mukavaa ja tuloksekasta myydä. Pakkauksen avulla voi viestiä, miksi varoja kerätään ja miksi työn tukeminen on arvokas asia. Ostajat osaavat arvostaa myös tuotteen takana olevaa käsityöläisyyttä ja kotimaisuutta.

Maksuaikaa 30 pv, ilmainen rahti

Yhteisölliseen hyvään varoja keräävät asiakkaamme saavat tilaukselleen 30 päivän maksuajan sekä rahtivapaan toimituksen yhteen osoitteeseen Suomessa.

Entä jos suklaatarpeita tulee myöhemmin uudelleen? Ei hätää, ilomielin palvelemme. Uusintatilaukset onnistuvat aiemman tilauksenne kappalehinnalla ilman minimitilausmäärää. Uusintatilauksissa rahtivapaasti yli 120 levyn kertatilaukset.

VINKKI! Monella seuralla on jatkuvaluonteista varainhankintaa, ja olemassa olevaa tuotetta on helppo hyödyntää seuran eri joukkueiden varainhankinnassa. Kun yhteinen seurasuklaa on kerran luotu, se on uusintatilattavissa kaikille seuraorganisaatiossa helposti ilman minimitilausta - vuodesta toiseen.

Hinnasto ja tuottoesimerkki

Suklaalevy 80g

Tilausmäärä Kappalehinta

> 500 kpl - á 3,58 €

> 1000 kpl - á 3,11 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pakkaussuunnittelu ja rahtikulut varainhankintaa tekeville yhteisöille veloituksetta.