• +358 50 345 0360
  • asiakaspalvelu@suklaatila.fi
  • Lahjalähetykset suoraan vastaanottajalle
  • +358 50 345 0360
  • asiakaspalvelu@suklaatila.fi
  • Lahjalähetykset suoraan vastaanottajalle

JÄLLEENMYYJIEN TILAUSLOMAKE

Näkyykö alla oleva lomake vain osittain? Klikkaa sivun alareunasta kohtaa Evästekäytännöt ja paina Hyväksy kaikki.

Voit myös avata tilauslomakkeen uudessa selainikkunassa alla olevasta painikkeesta.

Jos yrityksenne on jo jälleenmyyjämme, lomakkeen salasanan voit tarkistaa myynnistämme sähköpostitse asiakaspalvelu@suklaatila.fi.Toimitusehdot Tukkuasiakkaille

Toimitusehdot koskevat Suojärven Suklaatila Oy:n (y-tunnus: 2128618-3) ja sen tukkuasiakkaiden (jälleenmyyjät) kanssa käytävää kauppaa.

1. Toimitusaika

Tilaukset toimitetaan Suklaatilalta enintään kymmenen työpäivän kuluessa jakelusta vastaavalle yhtiölle eli Postille. Pyrimme pitämään varastoja suosituimmista tuotteista, jolloin tilaukset on mahdollista toimittaa nopeammin.

Tuotteiden toimitusaika on normaalia pidempi kausivaihteluiden takia marras-joulukuussa. Mikäli toimitusaika poikkeaa normaalista, vahvistamme toimitusajan jo tilausvaiheessa.

2. Toimitustapa

Toimituskulut riippuvat asiakkaan valitsemasta toimitustavasta, ja ne lisätään tilauksen loppusummaan.

Tukkuasiakkailla on valittavanaan joko toimitus postipakettina noutopisteeseen tai toimitus perille yrityksen toimipisteeseen. Käytämme lähetyksissä Postin palveluita. Tampereen, Nokian ja Ylöjärven alueella suklaat toimitetaan omalla jakelullamme, jakopäivänä on tyypillisesti torstai.

Yli 350 € alv 0% arvoiset lähetykset toimitetaan rahtivapaasti.

Sähköpostitse toimitettavalla lähetystunnuksella voit seurata Postin kautta toimitettavien pakettien kulkua Postin sivulla www.posti.fi/lahetystenseuranta.

3. Maksutavat

Tuotteet laskutetaan toimituksen yhteydessä.

Maksuehto laskulla on 10 päivää netto. Uusien asiakkaiden kohdalla voidaan käyttää ennakkolaskua.

Käytämme ensisijaisesti verkkolaskua, mutta asiakkaan näin halutessa myös sähköpostitse tai kirjeenä lähetettävä lasku on mahdollinen. Toivomme asiakkaan huolehtivan ajantasaisen laskutusosoitteen sekä mahdollisten laskulle lisättävien viitetietojen toimittamisesta viimeistään tilauksensa yhteydessä. Tiedot voi jättää tilausta vahvistettaessa näkyvään viestikenttään.

​Myöhästyneistä maksuista peritään korkolain mukainen viivästyskorko. Maksumuistutuksesta perimme 5 € kulun. Perintäämme hoitaa Intrum Justitia.

4. Tuotevirheen korjaaminen ja reklamaatiot

Mikäli lähetys on vahingoittunut matkalla, tee välittömästi reklamaatio Postille ja dokumentoi vahingot. Ole yhteydessä myös meihin.

Mikäli olemme toimittaneet väärän tai muutoin viallisen tuotteen, pyytäisimme ystävällisesti olemaan yhteydessä myyntimme yhteyshenkilöön jatkotoimia ja korvaavan tuotteen lähettämistä varten. Yhteystietomme: tomi.jarvenpaa@suklaatila.fi tai puh. 050 345 0360.

Tuotteilla ei ole palautusoikeutta ilman kaupan purkuun oikeuttavaa toisen osapuolen olennaista sopimusrikkomusta.

5. Yhteystiedot

Suojärven Suklaatila Oy

Liivalammintie 75, 34140 Mutala

Puh. 050 345 0360. Sähköposti: tomi.jarvenpaa@suklaatila.fi