• +358 50 345 0360
  • asiakaspalvelu@suklaatila.fi
  • Lahjalähetykset suoraan vastaanottajalle
  • +358 50 345 0360
  • asiakaspalvelu@suklaatila.fi
  • Lahjalähetykset suoraan vastaanottajalle

Suklaat omalla pakkauksella

Saat meiltä kotimaisena ammattikäsityönä omalla pajallamme valmistetut suklaat tarpeisiisi räätälöidyllä pakkausilmeellä sekä makuvalinnallasi. Myös pakkauksen graafinen suunnittelu järjestyy toiveidesi mukaan. Olemme Suklaatilalla palveluksessasi.

Suklaa on helppo antaa ja helppo vastaanottaa. Se sopii esimerkiksi yrityksissä myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun erilaisiin kohtaamisiin näppäränä, muisti- ja makujäljen jättävänä pikkulahjana. Asiakkaamme käyttävät omalla pakkausilmeellä toteutettua suklaata myös henkilökunnan muistamiseen, palkitsemisiin ja iloisiin yhteisiin hetkiin.

Myyntituotteena kustomoitu suklaa erottuu massasta ja antaa esimerkiksi tuliaisena lisäarvoa. Oman suklaan voi toteuttaa myös vaikkapa kiitoslahjaksi häävieraille. Minimitilaus esimerkiksi suklaalevyissä on vain 20 tuotetta.

Suklaa omalla pakkausilmeellä sopii erinomaisesti erilaisiin kohtaamisiin ja muistamisiin.

Se tekee markkinoinnistakin maistuvaa. Kun haluat viestiä tunteella - sano se suklaalla!

Vaihtoehdot

Suklaalevy yrityksen omalla pakkausilmeellä on kätevä ja mieleenpainuva apu esimerkiksi markkinoinnissa ja erilaisissa lahjatarpeissa. Suklaalevy 80g on toteutettavissa omalla valinnallasi liki 20 makuvaihtoehdosta.

Kustomoitavista suklaistamme ylivoimainen ykkössuosikki!

Suklaarasiat omalla pakkausilmeellä ovat juhlavampia lahjavalintoja ja sopivat sellaisinaan esimerkiksi liikelahjaksi tai erityisiin merkkihetkiin. Rasiakokoja on kaksi: 100g ja 270g.

Suklaalajitelmissa maistuvat kotimaiset herkulliset marjat.

Pieni 15 g suklaamaistuvainen ajaa asiansa esimerkiksi messukohtaamisissa ja sopii tarjoiltavaksi kahvitustilaisuuksissa. Sen voi sujauttaa mukaan myös verkkokaupan tilaukseen asiakaslahjana tai jättää tarjoiltavaksi odotustiloissa.

Pakkauksessa on logopainatus.


Joulusuklaat logolla

Tarjoamme joulunaikaan myös suosituimpia suklaitamme tyylikkäällä valmiilla pakkauksella, johon on mahdollista painattaa mukaan yrityksenne logo.

Vaihtoehtoja on neljä näppärästä suklaalevystä juhlavaan 24 marjasuklaan rasiaamme.

Suklaalevyvaihtoehdoissa pääset valitsemaan suklaallesi myös maun. Näppärän kokoiset levyt sujahtavat vaivattomasti saajilleen suoraan käteen tai lahjapussukkaan osana isompaa lahjakokonaisuutta. Levyt kulkevat kätevästi myös postitse sopivaan kuoreen pakattuna.

Isommissa suklaarasioissa on kaksi vaihtoehtoa: 9 ja 24 marjasuklaan rasia. Suklaissa maistuvat kotimaiset marjat mustikka, mansikka, tyrni, mustaherukka, vadelma ja puolukka.

Herkut syntyvät kotimaisena ammattikäsityönä Suklaatilalla Ylöjärven maaseudulla suklaamaakariemme osaavissa käsissä.

Valmis pakkausilme, vain logo riittää! Tilattavissa pienissäkin erissä.

Hinnastot

Hinnat alv 0%

Voimassa 31.1.2024 saakka

Suklaalevy 80g

Tilausmäärä Kappalehinta

20 kpl - á 6,10 €

> 40 kpl - á 5,25 €

> 100 kpl - á 4,35 €

> 300 kpl - á 3,90 €

> 500 kpl - á 3,30 €

> 1000 kpl - á 2,83

Minimitilaus 20 kpl

Jakosuklaa 15g

Tilausmäärä Kappalehinta

100 kpl - á 1,49 €

> 300 kpl - á 1,34 €

> 500 kpl - á 1,27 €

> 1000 kpl - á 1,19 €

Minimitilaus 100 kpl

Suklaarasia 100g

Tilausmäärä Kappalehinta

50 kpl - á 10,95 €

> 100 kpl - á 10,35 €

> 300 kpl - á 9,25 €

> 500 kpl - á 8,75 €

Minimitilaus 50 kpl

Suklaarasia 270g

Tilausmäärä Kappalehinta

10 kpl - hinta á 21,90 €

> 50 kpl - hinta á 20,90€

> 100 kpl - hinta á 19,80 €

> 300 kpl - hinta á 17,60€

> 500 kpl - hinta á 16,50 €

Minimitilaus 10 kpl

Pakkauksen graafinen suunnittelu

60 € / tunti. Yksinkertaisissa toteutuksissa "vartin vedos" veloituksetta.

Asiakas voi käyttää omaa suunnittelijaansa, tutustu suunnitteluohjeeseen.

Tilaaminen

Oman suklaan toteuttaminen alkaa pakkausilmeen suunnittelusta. Yksinkertaisempiin tarpeisiin tai lähes valmiin aineiston muokkaamiseen tarjoamme "vartin vedoksen" verran graafista suunnittelua veloituksetta.

Voit käyttää myös omaa suunnittelijaasi, jolle toimitamme tarkemman suunnitteluohjeen.

Valmistamme suklaita omalla pakkausilmeellä lähinnä yrityksille ja yhteisöille. Myös kuluttaja-asiakkaillta on mahdollisuus tilata suklaita omalla pakkauksella tuotekohtaiset minimitilausmäärät huomioon ottaen. Yksityisasiakkailta laskutamme tuotteet etukäteen ennen niiden toimittamista. Huom! Hinnaston hintoihin lisätään arvonlisävero 14 %.


Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat pakkausten mitat?

Suklaalevy 80g: 157x78x9 mm.

Jakosuklaa 15g: 55 x 95 mm

Mikä on toimitusaika?

Toimitusaika on noin 1-2 viikkoa pakkauksen graafisen suunnittelun valmistumisesta. Marras-joulukuussa toimitusajat ovat sesonkikauden vuoksi pääsääntöisesti pidempiä.

Kuka suunnittelee pakkauksen?

Jos sinulla on yksinkertainen toteutustoive ja lähes valmista aineistoa, jonka viimeistely vaatii enintään 15 minuutin taittotyön, työstämme suklaapakkauksen painotiedoston kuntoon veloituksetta. Yli menevältä ajalta graafista suunnittelua tuntiveloitus on 60 € + alv.

Halutessasi voit käyttää omaa graafista suunnittelijaa ja toimittaa meille painovalmiin pdf:n. Lähetämme sinulle tarkemman suunnitteluohjeen sähköpostitse.

Pakkaukset sisältävät aina vaaditut elintarvikemerkinnät ja valmistajatiedot, jotka sijoitetaan pakkauksen kääntöpuolelle. Etukansi on vapaasti muokattavissa.

Vahva pakkausmateriaali (260g/m2) on pinnaltaan täyspäällystetty ja toistaa näin esimerkiksi valokuvat kirkkaasti. Kartonki on FSC-sertifioitu.

Voinko tilata laskulla?

Tarjoamme y-tunnuksellisille yrityksille ja yhteisöille maksutavaksi laskun 10 päivän maksuehdolla tarkistettuamme taloustietonne. Lasku lähetetään, kun tuotteet on toimitettu.

Uusien asiakkaiden tai yksityishenkilöiden tilatessa pidämme oikeuden ennakkolaskuttaa tuotteet ennen niiden toimittamista.

Soveltuuko oma suklaa varainhankintaan?

Oma suklaalevy on helppo ja tuloksekas myyntituote. Se sopii niin seuroille, joukkueille, koululuokille kuin muillekin yhteisöille. Suositeltava minimitilaus on 500 levyä, jolloin myös myyntihinta ja siitä saatava kate asettuvat tuottoisalle tasolle.

Olemme mukana kantamassa kortemme kekoon ja tarjoamme yhteisölliseen hyvään varoja keräävälle yhteisölle veloituksetta suklaalevyn pakkaussuunnittelun sekä toimituksen rahtikuluitta. Lisäksi tarjoamme pidennetyn 30 päivän maksuajan laskulle sekä joustavat uusintatilaukset.

Haluaisin tilata uudelleen samaa tuotetta kuin aiemminkin. Mitä uusintatilaus maksaa?

Kun suklaan pakkausilme on valmiina, tarjoamme uusintatilaukset joustavasti samalla määräalennuksella kuin aiemmassakin tilauksessasi, vaikka tilausmäärä olisi tällä kertaa pienempi.

Esimerkki:

Tilasit ensimmäisellä kerralla 500 levyä kappalehintaan X.

Nyt tilaat samaa levyä 100, kappalehinta on edelleen X.

Joustavat uusintatilaukset helpottavat esimerkiksi pitkäaikaisessa käytössä olevan myyntituotteen toteuttamista paremmalla sisäänostohinnalla.

Millaista suklaata olemme tilaamassa?

Valmistamme suklaamme kotimaisena ammattikäsityönä ja pientuotantona Ylöjärvellä. Suklaatilalle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki (lupanumero 38953).

Suklaapakkauksen takakannessa tuoteselosteen vieressä on lyhyt kuvallinen valmistajatarina.

Valinnoillamme haluamme myötävaikuttaa suklaatuotannon kestävyyteen, minkä vuoksi käyttämämme suklaa on Cacao-Trace-sertifioitua.

Cacao-Trace vastaa kestävämmän ja läpinäkyvämmän kaakaon jakelutien, kaakaonviljelijöiden arjen tukemisen sekä paremmalta maistuvan suklaan tarpeeseen. Ohjelmaan valittuja viljelijäyhteisöjä tuetaan paitsi koulutuksen ja valmennuksen keinoin, myös reilun markkinahinnan päälle maksettavan rahabonuksen avulla.

Voinko valita suklaan maun?

Suklaalevyissä 80g makuvaihtoehtoja on valittavanasi lähes 20.

Jakosuklaassa 15g vaihtoehtoja on neljä.

Suklaarasioissa on vakiomakuna marjasuklaalajitelma. Siinä maistuvat kotimaiset herkulliset marjat, kuten mustikka, mansikka, tyrni, mustaherukka, vadelma ja puolukka.

Allergeenit?

Laktoosi/maito Kaikki tummat suklaamme ovat laktoosittomia. Ne eivät sisällä maitoa ainesosana.

Muut suklaat sisältävät maitoa ainesosana. Myös tummat suklaat saattavat sisältää jäämiä maidosta, koska ne valmistetaan samoissa tiloissa kuin maitosuklaatkin.

Pähkinä Omalla pakkausilmeellä toteutettavien suklaiden makuvaihtoehdoissa ei ole suklaita, joissa olisi ainesosana käytetty pähkinää.

Tiloissamme kuitenkin käsitellään pähkinää, minkä vuoksi tuotteet saattavat sisältää jäämiä pähkinästä.

Gluteeni Kaikki omalla pakkausilmeellä toteutettavaat täyssuklaat ovat gluteenittomia. Täytteellisissä konvehdeissa suklaat saattavat sisältää gluteenin jäämiä.

Soija Suklaiden emulgointiaineena on soijalesitiini.

Mitkä ovat minimitilausmäärät?

MINIMITILAUSMÄÄRÄT:

Suklaalevy 80g: 20 kpl

Suklaarasia 100g: 50 kpl

Suklaarasia 270g: 10 kpl

Jakosuklaa 15g: 100 kpl

Mikä suklaisiin tulee parasta ennen -päiväykseksi?

Valmistamme tuotteet tuoreina tilausten mukaan.

Parasta ennen -päiväys on kaikille omalla pakkausilmeellä toteutettaville suklaille seitsemän (7) kuukautta.

Suklaatila kumppanina ja toimittajana?

Olemme kypsään yli 15 vuoden ikään ennättänyt vakaa perheomisteinen yritys.

Suklaatila täyttää tilaajavastuulain velvoitteet (Luotettava Kumppani) ja kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan (Bisnode), johon yltää vain 2,5 % suomalaisista yrityksistä.

Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu merkkinä Suomessa ja suomalaisella työllä valmistetusta tuotteesta. Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys.

Tuotantomme, myyntimme ja asiakaspalvelumme toteutetaan omalla henkilökunnallamme ilman ulkoistuksia. Pidämme langat käsissämme, jotta voimme palvella sinua parhaalla osaamisella ja tarpeitasi kuunnellen.