• +358 50 345 0360
  • asiakaspalvelu@suklaatila.fi
  • Lahjalähetykset suoraan vastaanottajalle
  • +358 50 345 0360
  • asiakaspalvelu@suklaatila.fi
  • Lahjalähetykset suoraan vastaanottajalle

Suklaarasia omalla pakkausilmeellä

Kun haluat viestiä tunteella - sano se suklaalla!

Omalla pakkausilmeellä toteutettu rasiallinen kotimaista käsin tehtyä suklaata on juhlava lahja sellaisenaan yritysten ja yhteisöjen käyttöön. Sen voi antaa niin henkilökohtaisesti kuin lähettää vaikkapa asiakkaan työyhteisölle nautittavaksi.

Herkut syntyvät omalla pajallamme Ylöjärvellä kotimaisena ammattikäsityönä ja pientuotantona. Lue lisää meistä ja valmistuksesta.

Vaihtoehdot

Suklaarasia 270g

Suurempi rasioistamme pitää sisällään marjasuklaita herkullisilla kotimaisilla marjoilla mustikalla, mansikalla, tyrnillä, mustaherukalla, vadelmalla ja puolukalla maustettuina. Rasiassa on 24 suklaata.

Vinkki: Rasia mahtuu myös Postin perusjakelussa kulkevana lähetyksenä suoraan postiluukkuun tai -laatikkoon. Meiltä saat myös postituspalvelut suuremmalle lahjansaajakunnalle.

Suklaarasia 100g

Lajitelman suklaissa maistuvat kotimainen mustikka, mansikka ja vadelma. Nämäkin herkut valmistetaan Avainlippu-ammattikäsityönä meillä Suklaatilalla. Rasia sisältää yhdeksän suklaata.

Vinkki: Tämä suklaarasia sopii kokonsa puolesta erinomaisesti esimerkiksi jouluisen glögin tai kuohuvan kanssa samaan pullorasiaan. Saat meiltä myös lahjakokonaisuudet kotimaisista herkuista.

Pakkaussuunnittelu

Suunnittelemme puolestasi

Oman suklaan toteuttaminen alkaa pakkausilmeen suunnittelusta. Jos sinulla on valmis tai lähes valmis aineisto, jonka viimeistely vaatii enintään 15 minuutin taittotyön, työstämme suklaarasian painotiedoston kuntoon veloituksetta. Tällainen 15 minuutin taittotyö voi olla esimerkiksi logon tai kuvan sijoittaminen paikoilleen.

Tarjoamme myös avaimet käteen -periaatteella graafisen ammattisuunnittelun vaativampiin tarpeisiin tuntiveloituksella 60 € + alv. Mikäli se on aineiston puolesta mahdollista, saat halutessasi "vartin vedoksen" veloituksetta ja sen nähtyäsi päätät, hyväksytkö ehdotuksen vai jatketaanko suunnittelua tuntiveloituksella.

Voit myös käyttää omaa graafista suunnittelijaa ja toimittaa meille painovalmiin pdf:n. Ole kuitenkin meihin yhteydessä ennen työn aloittamista. Toimitamme suunnittelupohjan tarkemman ohjeistuksen graafiselle suunnittelijallenne.

Isompi 270g rasiamme on kaksiosainen, ja kustomoitavissa on ainoastaan rasian kansipuoli.

Hinnastot

Suklaarasia 270g

Tilausmäärä Kappalehinta

10 kpl - hinta á 21,90 €

> 50 kpl - hinta á 20,90€

> 100 kpl - hinta á 19,80 €

> 300 kpl - hinta á 17,60€

> 500 kpl - hinta á 16,50 €

Minimitilaus 10 kpl

Suklaarasia 100g

Tilausmäärä Kappalehinta

50 kpl - á 10,40 €

> 100 kpl - á 9,85 €

> 300 kpl - á 8,75 €

> 500 kpl - á 8,25 €

Minimitilaus 50 kpl

Kaikki hinnat alv 0%.

Pakkauksen graafinen suunnittelu 60 € / tunti. Yksinkertaisissa toteutuksissa "vartin vedos" veloituksetta. Halutessasi voit käyttää omaa graafista suunnittelijaasi.