Suklaamaistajaiset

VALLITSEVAN KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI JA MAAMME HALLITUKSEN OHJEIDEN MUKAISESTI EMME TÄLLÄ HETKELLÄ OTA SUKLAATILALLE VASTAAN RYHMIÄ.

 

Suklaamaistajaiset Katjan seurassa

 

Maistajaiset ovat Suklaatilan järjestämä elämyksellinen ohjelma tilalla vieraileville ryhmille. Yhdessä tutustumme suklaamakuihin kiiruhtamatta nautiskellen tilamme emännän ja suklaamaakarin Katja Järvenpään johdolla.

 

Makeiden ahaa-elämysten ohessa kuullaan yli satavuotiaan sukutilamme vaiheista ja vuonna 2007 alkunsa saaneesta suklaayrittäjyydestämme. Luonnollisesti Katja vie vieraansa kuulemaan myös suklaan työstämisestä. Suklaa on intohimojen lähde tavalla jos toisellakin niin monelle meistä.

 

Herkkuhetken päätteeksi nautitaan paikallisen kahvipaahtimon kahvit sekä tietysti makean päälle jälkiruoat... Maistajaisten jälkeen on mahdollisuus asioida tilapuodissamme ja kurkata sisäikkunasta valmistuspajamme puolelle.

 

Suklaamaistajaiset kestävät tunnista puoleentoista ja sopivat luonteeltaan varttuneemmalle yleisölle. Olemme kestinneet runsaasti esimerkiksi polttoriryhmiä sekä yritys- ja yhdistysväkeä, joilla on mahdollisuus järjestää tiloissamme maistajaisten yhteydessä omia kokouksiaan.

 

 

Maistajaisten varaaminen

 

Ryhmän minimikoko on viisi (5) osallistujaa. Tilamme riittävät sopuisasti noin 30 hengelle.

 

Hinnasto

Alle 15 osallistujaa, 20 €/henkilö
15-24 osallistujaa, 16 €/henkilö
Yli 25 osallistujaa, 14 €/henkilö
 

Pääset suoraan varauskalenteriin sivun yläreunassa olevan linkin kautta. Varmistamme vielä ajankohdan sopivuuden ja lähetämme erillisen vahvistusviestin sähköpostitse. Suklaamaistajaiset maksetaan tullessanne ryhmänne kanssa Suklaatilalle. Yrityksille, yhdistyksille ja muille yhteisöille myös laskutusmahdollisuus (sovittava etukäteen).

 

Tiedustelut ja varaukset myös puhelimitse ja sähköpostitse:

Katja Järvenpää. Puh. 050 587 4672. S-posti: katja.jarvenpaa@suklaatila.fi

 

Marras-joulukuussa emme järjestä ryhmille Suklaamaistajaisia tuotannollisten sesonkikiireiden vuoksi.

 


 

Ehdota kavereillesi!

 

Tämän verkkosivun reunassa näet pienet kelluvat jakokuvakkeet, joiden avulla voit kätevästi ehdottaa kavereillesi Suklaamaistajaisiin lähtöä. Porukka on koossa äkkiä! Kuvakkeiden avulla pystyt jakamaan tämän sivun ystävillesi esimerkiksi Facebookissa tai lähettämään suoran linkin haluamaasi sähköpostiin.

 


 

Tekemistä ja majoitusmahdollisuuksia lähiseudulla

 

Ylöjärven seudulta löydät kivaa tekemistä koko päiväksi. Listasimme muutamia kohteita, joissa niin omatoimimatkailijat kuin ryhmätkin voivat piipahtaa Suklaatila-reissunsa yhteydessä. Lue lisää. Lähialueellamme toimii myös useita mökinvuokraajia, mikäli haluat viivähtää koko viikon tai viikonlopun.

 


 

Vinkkejä suklaaelämyksiin

 

Jos makuja on useita, aloita retkesi miedoimmista, vaaleimmista ja makeimmista suklaista kohti vahvempia, tummempia makuja. Poimi starttiin valkosuklaat, sitten maitosuklaat ja viimeisenä tummat suklaat. Voimakkaat maut, kuten chili, minttu ja alkoholipitoiset suklaat, kannattaa jättää viimeiseksi.

Suu on hyvä huuhdella vedelle ennen tasting-tuokion alkua ja niin ikään eri suklaiden välillä. Suklaata kannattaa myös tuoksuttaa eli keskittyä tuoksuun, mieluiten ennen kuin suklaan laittaa suuhun.  

 


 

Kurkkaa kuvagalleriaan ja lue, mistä kaikki alkoi

 

Suklaatila toimii Ylöjärven maaseudulla. Lue, miten pieni suklaaverstaamme nousi vanhan navetan sisuksiin korven keskelle. Tarinamme, ole hyvä.

Tutustu myös Suklaatilan väkeen ja arkeemme kuvagalleriamme avulla. Suklaamaistajaisten emäntänä häärii tilamme emäntä Katja Järvenpää.

 riihitontutkas_hali_netMeillä tonttuilee!

 

Tiesittekö, meillähän tonttuilee! Tilamme vanhat navetat ovat tarjonneet lukuisia piilopaikkoja kahdelle tontullemme jo toista sataa vuotta. He tarkkailevat elämää Suklaatilalla mutta näyttäytyvät ani harvoin. Silti Suklaatilan väestä tuntuu monesti, että jotain pientä ja huomaamatonta olisi juuri vilahtanut näkökentän äärireunassa ja kadonnut saman tien johonkin selittämättömästi.

 

Samaa on sanonut moni asiakkaammekin, etenkin Suklaamaistajaisissa, joihin tonttumme osallistuvat tiettävästi melkeinpä joka kerta. Jos jollakulla jää maistajaisissa herkkuja lautaselle, ne tuskin ovat enää siinä vieraiden lähdettyä, kun salia tullaan siivoamaan… Lue lisää navettatontuistamme.

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Tietoa meistä, Tekemistä lähiseudulla, Ajo-ohje, Tilavierailut ja Suklaamaistajaiset