Auta kotiseutusuklaan ideoinnissa

Haloo, onko Ylöjärvi kuulolla? Tai ylipäätään kaikki kynnelle kykenevät ystävämme. Nyt tarvittaisiin ideointiapua uuden kotiseututuotteen synnyttämiseksi ensi jouluksi!

Teimme viime vuonna kuvittaja Ilkka Kylmäkorven kanssa hienoa yhteistyötä, jonka tuloksena syntyi kaksi Tampere-aiheista joulusuklaata. Ilkalla on huikea kyky yhdistää jouluisia hahmoja taianomaisella tavalla todellisiin maisemiin. Oheisten kuvien maisemista tunnistat Tampereen Tuomiokirkon ja Satakunnan sillan. Nämä Joulusuklaat kuuluivat viime talven myyntihitteihimme.

Tampere-suklaiden rinnalle haluaisimme tänä vuonna myös oman Ylöjärvi-joulusuklaan. Minne haluaisit, että Ilkka taiteilee tonttunsa ja/tai joulupukin seikkailemaan meidän kylillämme? Haemme tunnistettavaa kulttuurimaisemaa, mutta kuvassa voi toki näkyä jotain uudempaakin. Esimerkiksi Vanha Räikkä-Uusi kaupungintalo.

Heitä ideasi tähän alle (kommentoi viestiä) , ja päästetään taiteilija hommiin. Aiheesta keskustelua myös Facebookissa ja muissa sosiaalisen median kanavissamme.

Ilen työhön voi tutustua täällä: http://ileart.fi

Palkitsemme parhaat ideat!

One thought on “Auta kotiseutusuklaan ideoinnissa”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Vaadittavat kentät *

Voit käyttää näitä HTML -avainsanoja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>