Talven taika -hunaja


Talven taika -hunaja

Saatavilla

6,95
1 kg = 27,80 €


1 kg = 27,80 €

Piparkakun makuinen hunajaherkku tulee Pesosen mehiläistarhoilta Sastamalasta. Se sopii esimerkiksi herukkamehun mausteeksi, teehen, glögiin, riisipuuroon, marjoihin, jogurttiin ja jälkiruokiin.


 

Monipuolinen kukkakirjo antaa maun ja värin

Pesosten pehmeä ja hienokiteinen hunaja on peräisin monipuolisilta kukkalaitumilta Sastamalan, Hämeenkyrön ja Ylöjärven maisemista, joita kirjavoittavat pellot, metsät ja pienet vesistöt. Hunajan pääsatokasvina on yleisesti metsävadelma. Seudun kasvusto on monipuolinen, mikä antaa vaihtelua hunajan aromiin ja väriin. Mehiläistenhoito on hellävaraista puuhaa, jossa tarhuri työskentelee luonnon helmassa ja luonnon ehdoilla. Pesoset uppoutuvat työhönsä sopusoinnussa maalaisympäristönsä kanssa ja jyrähtävät tiukasti ei esimerkiksi geenimuuntelulle.

 

Tiesitkö tämän hunajasta?

Hunaja on luonnon oma makeutusaine, jota voi käyttää kaikessa ruuanvalmistuksessa tavallisen sokerin sijaan. Hunaja on sataprosenttisesti luonnontuote. Siihen ei ole lisätty mitään. Siitä ei ole poistettu mitään. Hunajassa on suojaravintoaineita, entsyymejä, hivenaineita ja vitamiineja, jotka auttavat meitä voimaan hyvin. Hunaja tallettaa kesän energian, josta kelpaa ammentaa koko pitkän talven ajan.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Tsemppisuklaa 80g
4,20 (1 kg = 52,50 €)
Yrttisuola
6,50 (1 kg = 65,00 €)
Rocky Road tumma suklaa
4,90 (1 kg = 49,00 €)
Mamman makeat Raparperi-variksenmarja
6,50 (1 kg = 54,17 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Muut herkut, Maustaminen, Hunajat, Pesosen mehiläistarhat