Kuusisaippua Punainen


Kuusisaippua Punainen

5,80

Punainen juhlakuusisaippua, tuoksuna omenakaneli. Tuote on glyseriinisaippuaa, joka ei kuivata ihoa perinteisen saippuan tapaan. Saippuaverstas Solinan tuotteet valmistuvat käsityönä Tampereen Ikurissa. 

 

Tuoksuin ja värein iloa ja rentoutusta arkeen

 

Saippuaverstas Solina on vuonna 2010 perustettu tamperelainen yritys, joka valmistaa käsityönä tuoksusaippuoita, kylpysuoloja sekä kylpyvaahtotuotteita. Toiminta alkoi kahden laboratorioalan ammattilaisen harrastuksesta ja kasvoi yritystoiminnaksi.

Johtavana ajatuksena Saippuaverstas Solinalla on tarjota korkealaatuisia, turvallisia ja kotimaisia raaka-aineita hyödyntäviä tuotteita. Saippuaverstas Solina on saanut inspiraationsa tuotteisiinsa Suomen luonnosta, metsän antimista, eläimistöstä sekä maisemista. Yrityksen arvoihin kuuluu ekologisuus, luonnon kunnioittaminen ja kierrätys; palasaippuan käyttö tuottaa mahdollisimman vähän jätettä ja säästää näin luontoa.

Saippuaverstas Solinan tuotteet ovat myös värikkäitä ja tuoksuvia. Solinalaiset haluavat tuoda iloisilla tuotteillaan iloa ja rentoutusta arkeen. Suomalainen sauna ja kylpy ovat arjen ylellisyyttä, hetkiä, joissa ihanasti tuoksuvat kauniit tuotteet ovat parhaimmillaan.

 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Sisustus- ja lahjatavara, Sauna ja kylpyhuone