Hunajaa 300 g

Saatavilla

5,95
1 kg = 19,83 €


1 kg = 19,83 €

Pesosen Mehiläistarhojen hunaja on kukkaishunajaa Mouhijärven ja Hämeenkyrön monipuolisilta mesilaitumilta. Päälajikkeena on metsävadelma, mutta mukaan mahtuu myös monia muita luonnonkasveja, esimerkiksi apilat.

 

Monipuolinen kukkakirjo antaa maun ja värin

Pesosten pehmeä ja hienokiteinen hunaja on peräisin monipuolisilta kukkalaitumilta Sastamalan, Hämeenkyrön ja Ylöjärven maisemista, joita kirjavoittavat pellot, metsät ja pienet vesistöt. Hunajan pääsatokasvina on yleisesti metsävadelma. Seudun kasvusto on monipuolinen, mikä antaa vaihtelua hunajan aromiin ja väriin. Mehiläistenhoito on hellävaraista puuhaa, jossa tarhuri työskentelee luonnon helmassa ja luonnon ehdoilla. Pesoset uppoutuvat työhönsä sopusoinnussa maalaisympäristönsä kanssa ja jyrähtävät tiukasti ei esimerkiksi geenimuuntelulle.

 

Tiesitkö tämän hunajasta?

Hunaja on luonnon oma makeutusaine, jota voi käyttää kaikessa ruuanvalmistuksessa tavallisen sokerin sijaan. Hunaja on sataprosenttisesti luonnontuote. Siihen ei ole lisätty mitään. Siitä ei ole poistettu mitään. Hunajassa on suojaravintoaineita, entsyymejä, hivenaineita ja vitamiineja, jotka auttavat meitä voimaan hyvin. Hunaja tallettaa kesän energian, josta kelpaa ammentaa koko pitkän talven ajan.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Tiramisukaffee
7,95 (1 kg = 39,75 €)
Vaniljakaffee
7,95 (1 kg = 39,75 €)
Suklaasydän tummasuklaa
3,80 (1 kg = 76,00 €)
Suklaakaffee
7,95 (1 kg = 39,75 €)
Ystävänkaffee
7,95 (1 kg = 39,75 €)
Lämmikekaffee
7,95 (1 kg = 39,75 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Muut herkut, Maustaminen, Pesosen mehiläistarhat, Kesälahjat ja mökkituliaiset, Hunajat