Uusi

Etäpäivän piristys paahdettu valkosuklaa

Saatavilla

4,95
1 kg = 61,88 €


1 kg = 61,88 €

Paahdettu valkosuklaa 80g

----

 

Yhä useampi meistä tekee säännöllisesti etätyötä, mikä on monesti mielekästä ja tuloksekasta niin työntekijälle kuin -antajallekin. Työyhteisöä tulee kuitenkin helposti ikävä, ja aina silloin tällöin etätöihinkin tarvitaan pientä piristystä tai ainakin sopivassa määrin yhteydenpitoa työpaikan ja etätyöpisteen välillä.

 

Etäpäivän piristys -suklaalla on helppo muistaa työntekijää, kollegaa tai etätöitä tekevää yhteistyökumppania arjen keskellä.

 

Tämä suklaa syntyy ammattikäsityönä Suklaatilalla Ylöjärvellä, maaseudun rauhassa. Herkkukeidas peltojen äärellä on ollut meidän tarinamme yli kymmenen vuotta. Paahdettu valkosuklaa on jännittävä tuttavuus niin makunsa kuin värimaailmansakin puolesta. Se maistuu kinuskimaiselta ja ihanan paahteiselta.

 

Suklaasta on saatavilla myös toinen makuversio, tumma suklaa. Molemmat levyt on mahdollista toteuttaa pakkauksen osalta myös yrityksen logomerkinnällä ja omalla tervehdystekstillä.

 

Cacao-Trace-perheeseemme kuuluva paahdettu valkosuklaa on valloittanut monen suklaanystävän sydämen - ja kieltämättä viekoitellut perusteellisesti myös omat Suklaatilan suklaamaakarimme. Tämä suklaa on ollut ilo ja nautinto valmistaa! 

 

Sovellus

 

---

CACAOTRACE_LOGO_FIN

Tuote kuuluu Cacao-Trace-suklaidemme perheeseen. Lue lisää >

 

 

Suosittelemme myös

Etäpäivän piristys Tumma suklaa
4,20
(1 kg = 52,50 €)

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Rocky Road maitosuklaa
4,90 (1 kg = 49,00 €)
Etäpäivän piristys Tumma suklaa
4,20 (1 kg = 52,50 €)
Salmiakki valkosuklaa
4,90 (1 kg = 49,00 €)
Marmori maito-valkosuklaa
4,90 (1 kg = 49,00 €)
Yllärisuklaa
4,20 (1 kg = 52,50 €)
Lammastakin laulattaisi
4,20 (1 kg = 52,50 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lahja-apuri, Suklaat, Ystävälle, tuttavalle, kollegalle, Cacao-Trace-suklaat, Piristystä päivään, Lohtua ja myötätuntoa, Kirjepostissa kulkevat pienet lahjat