Appelsiinihunaja 250g

Saatavilla

6,95
1 kg = 27,80 €


1 kg = 27,80 €

Appelsiinihunaja on hedelmäinen luonnon herkku, joka jättää raikkaan jälkimaun. Mesiniityn mausteisten hunajien sarjaan kuuluvaa Pesosten Mehiläistarhojen tuotetta myydään 250 gramman erässä lasipurkissa. Maistuvaa makuhunajaa kannattaaa kokeilla vaikkapa jogurtin, keksien tai teen kanssa. Voit sujauttaa luonnonmakeaa myös leivällesi tai käyttää sitä ruuanlaitossa. Vain yli 1-vuotiaille.

 

Monipuolinen kukkakirjo antaa maun ja värin

Pesosten pehmeä ja hienokiteinen hunaja on peräisin monipuolisilta kukkalaitumilta Sastamalan, Hämeenkyrön ja Ylöjärven maisemista, joita kirjavoittavat pellot, metsät ja pienet vesistöt. Hunajan pääsatokasvina on yleisesti metsävadelma. Seudun kasvusto on monipuolinen, mikä antaa vaihtelua hunajan aromiin ja väriin. Mehiläistenhoito on hellävaraista puuhaa, jossa tarhuri työskentelee luonnon helmassa ja luonnon ehdoilla. Pesoset uppoutuvat työhönsä sopusoinnussa maalaisympäristönsä kanssa ja jyrähtävät tiukasti ei esimerkiksi geenimuuntelulle.

 

Tiesitkö tämän hunajasta?

Hunaja on luonnon oma makeutusaine, jota voi käyttää kaikessa ruuanvalmistuksessa tavallisen sokerin sijaan. Hunaja on sataprosenttisesti luonnontuote. Siihen ei ole lisätty mitään. Siitä ei ole poistettu mitään. Hunajassa on suojaravintoaineita, entsyymejä, hivenaineita ja vitamiineja, jotka auttavat meitä voimaan hyvin. Hunaja tallettaa kesän energian, josta kelpaa ammentaa koko pitkän talven ajan.

Suosittelemme myös

Crazy Orange kahvi 200g
7,95
(1 kg = 39,75 €)

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Piparminttusuklaa 80 g
3,95 (1 kg = 49,38 €)
Suklaasydän tummasuklaa
3,80 (1 kg = 76,00 €)
Ystävänkaffee
7,95 (1 kg = 39,75 €)
Lämmikekaffee
7,95 (1 kg = 39,75 €)
Tsemppisuklaa 80g
4,20 (1 kg = 52,50 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Muut herkut, Maustaminen, Hunajat, Pesosen mehiläistarhat